Bridgerton-ster krijgt hoofdrol in Dungeons & Dragons film

News
donderdag, 18 februari 2021 om 13:30
rsz bridgerton 101 unit 01798r3f1614939331
Bridgerton-acteur Regé-Jean Page heeft een hoofdrol bemachtigd in de nieuwe Dungeons & Dragons film. De film komt 27 mei 2022 in de bioscopen. Wat kunnen we nu verwachten van deze film?
Er is nog niet bekendgemaakt wat het plot is voor de nieuwe Dungeons & Dragons film als het op het plot aankomt. Wel kunnen we kijken wat het populaire bordspel inhoudt.

Het bordspel

Dungeons & Dragons is een role-playing game. Samen met vrienden kun je het hele verhaal van het spel bepalen door machtige helden te creëren die monsters kunnen verslaan, puzzels kunnen voltooien en beloningen kunnen verdienen. Er zijn ook fantasy-boeken geschreven over het bordspel. Ook zijn er meerdere games en verschillende bordspellen uitgebracht van Dungeons & Dragons.
Het spel werd in 1974 populair onder studenten en heeft sindsdien miljoenen fans over de hele wereld vergaard. De Dungeons & Dragons film werd al in 2013 aangekondigd, maar door een conflict in rechten tussen bordspel-maker Hasbro en studio Paramount Pictures, werd de film vele jaren uitgesteld. Dit werd vorig jaar uiteindelijk opgelost en de film is sindsdien in productie gegaan.

De cast en crew

Naast dat Regé-Jean Page de hoofdrol gaat vervullen in de Dungeons & Dragons film, zullen sterren zoals Chris Pine (Wonder Woman 1984), Michelle Rodriguez (Fast and Furious) en Justice Smith (Detective Pikachu) ook in de film voorkomen.
De film wordt co-geproduceerd en co-gefinancierd door Hasbro, eOne en Paramount Pictures. De film wordt geproduceerd door Jeremy Latcham en Hasbro’s Brian Goldner.

Populair Nieuws

Laatste Reacties