Komt Apple met een nieuwe iMac desktop?

News
vrijdag, 12 februari 2021 om 14:30
xgn google image
Er gaan geruchten dat Apple in 2021 met een een nieuwe desktop iMac komt. De nieuwssite MacRumors schrijft dat Apple een mysterieuze nieuw product heeft toegevoegd aan de Bluetooth SIG Database.
Het onbekende product werd in oktober al toegevoegd onder de categorie personal computer. Het modelnummer is TBD (to be determined), dus niemand weet zeker om wat voor product het precies gaat.

Desktop met Apple Silicon M1-chip?

Toen het product in oktober toegevoegd werd was er het vermoeden dat het ging om de nieuwe Macbook Pro of Macbook Air ging. Deze werden alleen in november aangekondigd, en zijn nu apart toegevoegd aan de database.
Dus het blijft een mysterie wat het in oktober toegevoegde product precies is. Het zou kunnen gaan om een nieuwe iMac met Apple’s nieuwe Silicon M1-chip. Dankzij deze chips zullen de desktops vele malen sneller en krachtiger zijn dan voorgaande versies.
Alleen kan het net zo goed gaan om een ander Apple product met bluetooth. Producten die volgens geruchten in 2021 zullen worden aangekondigd zijn onder andere een nieuwe Apple TV, Airpods Pro, en AirTags Item Trackers.