The Falcon and The Winter Soldier heeft meer actie dan WandaVision

News
maandag, 15 februari 2021 om 14:30
falcon winter soldierf1615539564
Marvel fans die nu WandaVision kijken vinden misschien dat de serie niet genoeg actie bevat. Goed nieuws, The Falcon and The Winter Soldier zal meer actie bevatten dan dan de befaamde Marvel-serie die nu wekelijks verschijnt.
WandaVision is misschien een beetje flauw als je alle actie van de Marvel films gewend bent. Gelukkig krijgen we nu te horen dat The Falcon and The Winter Soldier meer actie zal bevatten. Tenminste, dat is als we Emily VanCamp mogen geloven. In de serie zal ze weer de rol oppakken van Sharon Carter, het nichtje van de bekende Peggy Carter die ook bekend staat als Agent Carter en de liefdesinteresse is van Captain America.
In een interview geeft ze aan dat The Falcon and The Winter Soldier "good old-fashioned action" zal bevatten. Het is goed nieuws voor iedereen die denkt dat WandaVision in dat opzicht toch een beetje tekort schiet. Dat we meer actie mogen verwachten van de Marvel serie die in maart uitkomt is misschien niet een heel grote verrassing. Beide hoofdpersonen zijn namelijk geharde militairen die in de voetstappen van de enige echte Captain America moeten treden. Ze zijn allebei ook niet ziek van het betere vechtwerk.
the falcon and the winter soldierf1636642856

Strijd tussen sidekicks in The Falcon and the Winter Soldier

The Falcon and The Winter Soldier volgt de voormalige sidekicks van de inmiddels gepensioneerde Captain America. The Falcon kreeg natuurlijk het iconische schild, maar of hij ook daadwerkelijk de verantwoordelijkheid die met het schild komt kan waarmaken, is nog de vraag. Vanaf 19 maart zullen we weten of The Falcon het schild behoudt of dat hij het toch afstaat aan The Winter Soldier. Met de belofte van meer actie dan WandaVision verheugen wij ons in ieder geval heel erg op de nieuwe Disney+ serie.
Mocht je nou toch wat meer series van Marvel willen kijken, op Disney+ staat er naast Wandavision nog meer dan genoeg klaar om te genieten van alle superhelden die het Marvel universum rijk is. Met bijna 100 miljoen abonnees zou je toch verwachten dat er iets te vinden is op het streamingplatform.