Nieuwe Avengers films komen zeker volgens Kevin Feige

  Het nieuwe jaar is aangebroken, maar tot zover brengt 2021 nog een hoop tegenspoed. De coronacrisis lijkt nog lang niet voorbij en in de Verenigde Staten wordt het er ook niet gezelliger op. Maar we hebben ook goed nieuws! Er komt nog een Avengers film aan!

  Wat kunnen we verwachten?

  Het Marvel Cinematic Universe is dit jaar aangekomen in de zogenaamde vierde fase. Deze fase duurt van 2021 tot en met 2023 en hierin zullen maar liefst 25 Marvel films in uit komen. Eerder deze maand kon je op XGN al lezen dat er stiekem toch drie Avengers films uit komen. Het ging hier om Spider-Man 3, Thor: Love and Thunder en Doctor Strange 2. Dit worden stiekem een beetje Avengers films omdat in de films ook een hoop andere superhelden hun opwachting maken.

  Er komt nog een heleboel moois aan

  Maar hier blijft het niet bij, want er komen ook nog officiële, ‘echte’ Avengers films. Is de bron die dit zegt dan wel betrouwbaar? Jazeker, want dit is bevestigd door Kevin Feige en laat hij nou niet geheel toevallig het hoofd van Marvel Studios zijn.

  Groot nieuws dus, maar wanneer kunnen we deze Avengers films verwachten? Daar is Fiege op dit moment nog en beetje cryptisch over, maar hij laat wel weten dat ze “op een zeker moment” komen. Fiege geeft in een interview met IGN namelijk aan dat er officieel geen Avengers films op de planning staat, maar deze er uiteindelijk toch zal komen.

  Laat de vierde MCU-fase maar komen

  Op dit moment zullen we dus nog helaas even moeten afwachten, maar we krijgen in de vierde fase dan toch films met één of meerdere Avengers! Daarnaast kunnen we eerst ook nog gaan genieten van een hoop andere Marvel films en natuurlijk ook series die later deze maand op Disney+ in premiere gaan.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.