Ara: History Untold aangekondigd bij Xbox Showcase

News
zondag, 12 juni 2022 om 20:44
ara history untoldf1655055509
Bij de Xbox Showcase is een nieuwe turn-based strategy game aangekondigd. De game gaat Ara: History Untold heten en doet op basis van de trailer al heel erg denken aan de Civilisation-reeks.
Terwijl we wachten op een nieuw deel van de populaire Civilisation-franchise kunnen we waarschijnlijk aan de slag met Ara: History Untold. De game is zojuist aangekondigd bij de Xbox Showcase. Helaas hebben we alleen nog maar een cinematische trailer, maar wat we al wel weten is dat het een turn-based strategy game gaat worden.
Of het van hetzelfde niveau zal worden als de grote Sid Meier games is nog maar even de vraag, maar het is tof dat er binnenkort misschien wat variatie komt. Wat de game precies nieuw gaat doen is nog even afwachten, maar hopelijk krijgen we gauw gameplay te zien.

Xbox & Bethesda Showcase blazen fans weg met gameplay

Tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase zijn er tal van andere games getoond. Zo kwam Hollow Knight Silksong voorbij om duidelijk te maken dat de game vanaf dag 1 op Xbox Game Pass speelbaar zal zijn. Ook werd uitgebreide gameplay van Redfall uit de doeken gedaan, net als beelden van een nieuwe game genaamd High on Life.
Verder hebben we een eerste kijkje in de keuken gekregen als het aankomt op de nieuwe Forza Motorsport, terwijl ook een gloednieuwe Minecraft titel uit de doeken is gedaan. Het betreft Minecraft Legends, een nieuwe actie-strategiegame. Ook werd gloednieuwe game Flintlock onthuld. Diablo 4-fans werden daarnaast getrakteerd op gloednieuwe gameplay van de aanstaande Blizzard-game.
Ook werd aangekondigd dat fans van Japanse games meer titels kunnen verwachten op Xbox. Zo komen drie geliefde Persona-games naar Xbox toe. Verder kwam Hideo Kojima kort aankondigen een game te maken voor Xbox. Als laatste onthulde Obsidian Entertainment daarnaast nog een nieuwe game, genaamd Pentiment, die dit jaar nog moet verschijnen.