Anime streamingdienst Crunchyroll nu op Nintendo Switch te bekijken

News
vrijdag, 18 februari 2022 om 16:30
20211005 switcholed8f1633465772
Goed nieuws voor anime fans! Na Youtube, Pokémon TV en Twitch is nu ook de anime streamingdienst Crunchyroll beschikbaar op de Nintendo Switch.
Crunchyroll was al te streamen op meerdere consoles en tv’s, waaronder Xbox One, Playstation 4 en Apple TV. Nu komt daar dus de Nintendo Switch bij.
Om je favoriete anime te kijken hoef je geen internetverbinding te hebben. Dankzij Epic Games’ Unreal Engine technologie kun je namelijk offline content streamen. De app werkt in handheldstijl, tafelstijl of tv-stijl.
Crunchyroll heeft de grootste animecollectie, zowel de oorspronkelijke Japanse versies als ingesproken in een aantal andere talen. Welke talen beschikbaar zijn ligt aan de serie en je locatie.
Om anime te kijken hoef je niet per se te betalen. Er is namelijk een redelijk aanbod aan gratis anime. Grotere anime zoals One Piece, Demon Slayer, Attack on Titan en My Hero Academia staan helaas wel achter een paywall. Een ander nadeel van een gratis account is dat afleveringen meerdere keren worden onderbroken door reclame.

Nieuwe aflevering één uur na Japan

Behalve meer content en een gebrek aan reclame kunnen premium accounts óók nieuwe afleveringen kijken vrijwel meteen nadat ze in Japan zijn uitgezonden. Een uur na de uitzending staat de nieuwe aflevering al op de streamingdienst. Ook de mangacollectie is alleen toegankelijk voor premiumaccounts. Op de Switch-app kan je jammer genoeg (nog) geen manga lezen.
Crunchyroll biedt twee verschillende premiumaccounts aan: fan (€4,99) en mega fan (€6,49). Het verschil tussen deze twee abonnementen is dat mega fans op 4 apparaten tegelijk kunnen streamen en ook offline kunnen kijken.

Populair Nieuws