5 redenen om Elden Ring te kopen

Article
vrijdag, 18 februari 2022 om 16:00
2021 11 15 elden ring 1f1644244205
We moeten nog even geduld hebben en dan ligt eindelijk Elden Ring in de winkelschappen. Ga jij straks de nieuwe game van FromSoftware aan je collectie toevoegen? Dit zijn 5 redenen om Elden Ring op release te kopen!

Magische open wereld

De laatste jaren heeft FromSoftware een reputatie opgebouwd waar je U tegen zegt, maar de titels hebben wel bijna allemaal een duidelijke levelstructuur. Voor Elden Ring gaat de Japanse ontwikkelaar een stap verder. De nieuwe game biedt namelijk een prachtige open wereld aan.
De wereld, genaamd The Lands Between, is bovendien een magische plek. Al vanaf het eerste moment dat je het land betreedt, zal je mond open vallen van de schoonheid van Elden Ring. Je hoeft maar omhoog te kijken naar de Erdtree om meteen verkocht te worden aan de wereld. En dat is pas het begin van van de magische reis door de open wereld heen, waar onderweg nog veel meer beeldschone locaties op je staan te wachten.
2021 10 22 elden ring 2f1640680547

Een must-have voor heroïsche fantasy fans

Het avontuur is Elden Ring zal niet alleen een prachtige reis worden om je ogen mee te verwennen, je zal onderweg ook een episch verhaal voor je kiezen krijgen.
FromSoftware heeft namelijk de hulp ingeroepen van niemand minder dan George R.R. Martin, de schrijver van de A Song of Ice and Fire-boeken, die de basis vormen voor de hitserie Game of Thrones. Martin heeft voor Elden Ring een episch verhaal geschreven, samen met Hidetaka Miyazaki, de regisseur van de game.
Het tweetal staat los van elkaar al bekend als zeer creatieve geesten, maar met de krachten gebundeld zal Elden Ring een verhaal presenteren die je niet wil missen als fantasy fan. Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken dat het verhaal niet duister genoeg is, want Miyazaki heeft er zijn eigen twist aan gegeven.
e9zkhagxmaucn5toriginalf1634545077

Episch avontuur en iconische vijanden

Dat The Lands Between vol zit met gevaren, zal al snel duidelijk worden tijdens je avontuur. Ondanks dat de wereld er namelijk beeldschoon uitzien, zit het vol met corruptie. Sinds de Elden Ring is gebroken, is koningin Marika the Eternal verdwenen en hebben haar kinderen, de demigods, de scherven van de Elden Ring geclaimd. Het geeft ze enorm veel kracht, maar laat ze ook stuk voor stuk doordraaien.
De machtslust van de demigods zorgt voor een vernietigende oorlog, wat het land en de bevolking aan stukken scheurt. En zonder winnaar heeft niemand zich kunnen kronen tot de nieuwe Elden Lord.
De speler zal de gevaren van The Lands Between moeten trotseren als hij of zij de Elden Lord wil worden. Dat betekent dat je niet alleen oog in oog komt te staan met de vele normale vijanden in de wereld, maar ook de kinderen van Marika zelf. Gelukkig sta je niet helemaal alleen in je strijd, want met je trouwe paard kan je grote afstanden snel afleggen en vijanden verrassen met een flitsende aanval.
elden ring combatf1644405058

Een avontuur waarin jij de held bent

Hoe je de demigods in Elden Ring, en de rest van de diverse vijanden, precies gaat verslaan, dat is helemaal aan jou. FromSoftware heeft namelijk een heel scala aan speelstijlen in de RPG gestopt, waar er voor iedereen wel iets tussen zal zitten.
Zo kan je kiezen voor een krachtig karakter dat een enorm zwaard in de rondte zwaait of juist een rogue die snel en gericht vijanden uitschakelt met een tweetal messen. Of wil je juist een karakter maken dat met magische krachten overweg kan? In dat geval kan je kiezen voor een vernietigende sorcerer of een cleric die naast helende krachten ook uit de voeten kan met vuur. Er is voor iedereen wel een perfecte speelstijl te vinden.
De keuzevrijheid is niet alleen van toepassing op het soort karakter dat je maakt, maar ook hoe je het avontuur in The Lands Between beleeft. Er is namelijk geen vaste weg die je moet volgen, je kan gaan en staan waar je maar wil. Je eigen weg volgen kan ook zorgen voor mooie beloningen, want wie weet wat voor krachtig wapen er verstopt zit in die mysterieuze ruïne aan de horizon?
elden ring playstyles 1f1644405159

Een beleving die met anderen gedeeld kan worden

Met Elden Ring staat je dus een avontuur te wachten in een prachtige wereld met legendarische vijanden. Je zal meer dan eens momenten hebben dat je het met vrienden zou willen delen. Gelukkig is dat ook mogelijk in Elden Ring.
FromSoftware heeft namelijk een aantal manieren toegevoegd waarop je The Lands Between samen kan verkennen met je vrienden of complete vreemden. Als je niet erg van de co-op bent, dan is het ook mogelijk om andere spelers aan te vallen in hun wereld en duidelijk te maken waarom jij de volgende Elden Lord bent. Zelfs qua multiplayer is er dus voor ieder wat wils.