Nintendo Switch YouTube app volgens geruchten deze maand op komst

  De website van Nintendo gaf een korte tijd aan dat de YouTube app volgende week beschikbaar zal zijn voor de Nintendo Switch. Inmiddels is de pagina niet meer beschikbaar, maar omdat het om de officiële site stond bestaat de kans dat de app echt naar de Switch gaat komen.

  De pagina op de website van Nintendo is op dit moment niet meer te vinden. Toch heeft de YouTube app voor de Nintendo Switch wel degelijk voor een korte tijd op de website gestaan. Het lijkt er op dat dit (nog) niet de bedoeling was. Ook krijgen gebruikers YouTube als aangeraden app bij het browsen op de Nintendo of America website.

  Mocht YouTube echt naar de Nintendo Switch komen, dan zou de releasedatum volgens de gelekte afbeelding 8 november zijn. Het is nog niet bekend of dit alleen voor de Verenigde Staten is, of ook voor Europese Switch consoles. Het bestaan van de YouTube app werd opgemerkt door gebruikers van het forum ResetEra en het Franse NintendHome.

  Nog geen YouTube maar wel Hulu voor de Nintendo Switch

  Vorig jaar werd de videodienst Hulu toegevoegd aan de Nintendo Switch. Sindsdien is er niet veel meer bekend geworden over eventuele andere diensten. Op de PlayStation 4 en Xbox One is de YouTube app wel beschikbaar. De streamingdienst Hulu is in Nederland niet beschikbaar, dus Nederlandse gebruikers hebben nog geen manier om video's te kijken op de Nintendo Switch.

  Vorige week werden de cijfers van de meest verkochte games voor Nintendo consoles bekend. De games in de top drie werden allemaal meer dan tien miljoen keer verkocht. Op de derde plek staat Zelda: Breath of the Wild.

  Op de tweede plek staat Mario Kart 8 Deluxe en op de eerste plek staat Super Mario Odyssey. Deze game werd maar liefst 12.17 miljoen keer verkocht. De cijfers voor de andere consoles kunnen worden gelezen in het bericht over de meest verkochte Nintendo games.

  YouTube voor de Switch misschien deze week al

  We hoeven niet heel lang te wachten om te kijken of de geruchten waar blijken te zijn. De gelekte releasedatum van YouTube, 8 november, is namelijk al deze week. Wij houden jullie op de hoogte van de laatste ontwikkeling wat betreft YouTube voor de Nintendo Switch. Ook kun je het Twitter kanaal van Nintendo Nederland in de gaten houden!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.