Live-action One Piece serie van Netflix is in productie

News
donderdag, 03 februari 2022 om 17:30
netflix1f1623844084
De Live Action adaptie van One Piece is in productie gegaan. Wanneer we de serie op Netflix kunnen verwachten, is nog niet bekend.
De live-action versie van One Piece is officieel in productie gegaan, meer dan twee jaar nadat Netflix het bestaand van de serie bevestigde. Op Twitter werd de start van de productie bevestigd samen met een foto van de cast op set.
One Piece begon in 1997 en heeft al meer dan 1000 chapters aan manga, daarmee is het een van de langstlopende manga. De animeserie heeft inmiddels ook al 1000 afleveringen. Voor Netflix staan er op dit moment nog maar tien afleveringen op de planning.

Eerder werd de cast van de serie ook al bekendgemaakt. Zo zien we Iñaki Godoy als Luffy, Mackenyu als Zoro, Emily Rudd als Nami, Jacob Roero Gibson als Usopp en Taz Skylar als Sanji. Daarnaast zijn Matt Owens en Steve Maeda de uitvoerend producenten van de serie.
De bedenker van One Piece, Eiichuro Oda, zal aan de Netflix-serie werken als executive producer. De eerste aflevering van de serie zal ook vernoemd zijn naar de oorspronkelijke arc van de anime: Romance Dawn.

Wat is One Piece?

One Piece is een van de meest populaire manga’s ooit. In de serie volgen we Luffy, een ambitieuze piraat met elastische ledematen, nadat hij Devil Fruit heeft gegeten. Samen met zijn bemanningsleden zijn ze op zoek naar de ultieme schat, genaamd One Piece, om zo de volgende piratenkoning te worden.