Nintendo Switch krijgt speciale Pokémon streamingdienst

News
vrijdag, 27 augustus 2021 om 14:30
pokemonf1620315095
Apps voor Netflix of andere populaire streamingdiensten zijn nog steeds niet te vinden op de Nintendo Switch. De handheld console krijgt nu alleen wel een speciale Pokémon streamingdienst in de vorm van Pokémon TV.
Nintendo staat erom bekend het altijd iets anders te doen dan haar concurrenten. Zo heeft de Japanse uitgever niet alleen haar indrukwekkende bibliotheek aan unieke games, maar ook als het aankomt op andere aspecten neemt Nintendo andere keuzes dan Sony en Microsoft. Zo heeft het bedrijf nog steeds geen applicaties gemaakt voor populaire diensten als Netflix en Disney+.
Nintendo heeft nu wel een app voor een streamingdienst gelanceerd, maar waarschijnlijk niet eentje die je had aan zien komen. Vanaf nu is het namelijk mogelijk om Pokémon TV op de Nintendo Switch te downloaden, een speciale streamingdienst die natuurlijk helemaal in teken staat van Pokémon. Dat heeft Nintendo bekendgemaakt via Twitter.

Meer dan alleen Pokémon series

Zoals je zou verwachten heeft Pokémon TV natuurlijk de avonturen van Ash en Pikachu om te bekijken, maar de app is meer dan alleen een streamingdienst voor Pokémon series. Zo biedt de applicatie namelijk ook competities van de Pokémon Trading Card Game en de videogames aan. Content zal volgens Nintendo geregeld worden aangepast.
De Pokémon TV app heeft daarnaast ook opties voor de kleinste Pokémon trainers onder ons. In de Junior-categorie kan je namelijk content vinden die speciaal gemaakt is voor jonge kinderen, zoals liedjes om mee te zeggen en aangepaste slaapliedjes.

Populair Nieuws