Battle Royale game van My Hero Academia komt eraan

News
zaterdag, 15 januari 2022 om 7:00
my hero ones justice 2f1594827115
Bandai Namco komt op geheel eigen wijze met een Battle Royale game, namelijk in de vorm van een My Hero Academia game. De game is onthuld in de laatste uitgave van de Weekly Jump en zal verschijnen op de Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.
Bandai Namco, het gezicht achter de My Hero Academia games komt met een nieuwe game. De bekende videogame-uitgever liet via de nieuwste uitgave van Weekly Jump weten dat er een nieuwe My Hero Academia game uitkomt.
My Hero Academia: Ultra Rumble zal een free-to-play Battle Royale game zijn die uitkomt op de PS4,Xbox One, Nintendo Switch en PC.
De games van My Hero Academia zijn door de jaren heen gemixt ontvangen door het publiek. Een free-to-play Battle Royale game in de wereld van My Hero Academia is in ieder geval een compleet andere richting. Bandai Namco heeft ook een closed bèta-test op de agenda staan, maar wanneer dit dan plaats zal vinden is nog onbekend.

Veel My Hero Academia fans

De fans van My Hero Academia kunnen al sinds 2014 genieten van de populaire manga. In de wereld van My Hero Academia leven veel superhelden, maar de protagonist in de reeks is juist een jongen die opgroeit zonder superkrachten.
Door de jaren heen konden de fans genieten van het verhaal van Izuku Midoriya, dat inmiddels 29 tvolumes telt, in het tijdschrift Weekly Shonen Jump. Het verhaal van My Hero Academia is door zijn goede ontvangst gegroeid tot veel meer dan alleen de manga. In 2016 kwam de eerste grote verandering, de manga werd omgezet tot een populaire animé-serie.