Demon Slayer seizoen 3 aangekondigd

News
woensdag, 16 februari 2022 om 8:00
demon slayer s1f1644937733
Demon Slayer 3 komt eraan! Niet alleen is dat bevestigd ook heeft Shonen Jump twee characters getoond die een grote rol spelen in het derde seizoen.
Je hebt er vast weleens van gehoord, Demon Slayer. Demon Slayer is een razend populaire manga die met een groot aantal boeken, twee seizoenen anime en meerdere films de harten van velen anime fans heeft veroverd. Met de recente seizoensfinale van seizoen twee had Shonen Jump meteen groot nieuws. Seizoen 3 is namelijk officieel aangekondigd. Niet alleen kunnen we een derde seizoen verwachten van Demon Slayer ook zijn er al twee personages bevestigd die in het derde seizoen te zien zullen zijn.
Het derde seizoen van Demon Slayer zal vooral gaan over de 'Swordsmith Village Arc' een hoofdstuk dat behandeld is in series 100 tot en met 127 in de Manga. Wanneer Demon Slayer seizoen 3 lanceert is nog niet bekend.

Het succes van Demon Slayer

Hoewel Demon Slayer nog een vrij nieuwe anime te noemen is, zette de show al snel een stempel op de wereld. In de anime volgen kijkers Tanjiro Kamado. Wanneer zijn familie vermoord wordt en zijn zusje verandert in een demoon, kiest hij voor het leven van een demon slayer. Deze nieuwe roeping brengt hem op een pad vol bovennatuurlijke avonturen.
Na het succes van de anime kwam in 2020 de film Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train uit. Niet alleen was deze film de meest winstgevende anime film ooit, ook kreeg hij de titel van meest winstgevende Japanse film ooit op zijn naam. De populaire film Spirited Away droeg eerst de kroon maar is overtroffen met maar liefst 100 miljoen dollar. Ondanks de slechte timing van een pandemie werd de Demon Slayer film dus een gigantisch succes. Kijkend naar dit grote succes werd dan ook de keuze gemaakt om het tweede seizoen van de anime verder te laten gaan waar de film ophield.