Amazon Prime aanbod nu vergroot met The Accountant: Razend spannend!

News
woensdag, 19 mei 2021 om 14:00
amazon logof1621419848
Amazon Prime gaat flink de concurrentie aan met de grote streamingdiensten zoals Disney+ en Netflix, vooral door het enorme aanbod op de dienst waar mensen uit kunnen kiezen. Nu is het Amazon Prime aanbod recentelijk vergroot met de razend spannende film The Accountant.
The Accountant is een actievolle dramafilm die in 2016 is uitgekomen en heeft sinds 19 mei het Amazon Prime aanbod vergroot. Het hoofdkarakter van de film is Christian Wolff, die werkzaam is als forensisch accountant voor diverse criminele organisaties. De klussen die naar Wolff toegaan, worden aangeboden door een geheimzinnig figuur genaamd The Voice. Christian is een wiskundig genie en gebruikt zijn gaven om de boekhoudingen van criminele organisaties op orde te krijgen. Toch volgt de Treasury Department hem op de voet. Het dodental schiet al snel omhoog.
De cast van de nieuwe Amazon Prime film bestaat onder andere uit Ben Affleck, die Christian Wolff speelt. Verdere castleden zijn Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal en Jeffrey Tambor. De regisseur van de film is Gavin O’Connor. The Accountant is nu gratis te bekijken voor abonnees.
Bekijk de trailer van The Accountant hieronder:

Deze films staan nu in het Amazon Prime aanbod!

Naast The Accountant is het Amazon Prime aanbod in mei nog een stuk vergroot. Zo kan je nu films bekijken zoals The Blind Side, Karnan, De Oost en The Conjuring. Ook deze zijn nu volledig gratis te bekijken op de streamingdienst als je abonnee bent.
Ben jij van plan The Accountant te kijken op de dienst? Laat het weten in de reacties!