Resident Evil: Infinite Darkness release voor 8 juli op Netflix aangekondigd

News
woensdag, 19 mei 2021 om 14:30
pexels freestocksorg 987586 3f1625843971
We hebben al enkele korte teasers kunnen bewonderen van de nieuwste Resident Evil Netflix serie. Recentelijk is eindelijk de officiële trailer uitgekomen van de animatieserie, waar we eindelijk de Resident Evil: Infinite Darkness release te weten zijn gekomen. Zo staat de serie gepland 8 juli uit te komen.
Na een hoop Resident Evil games en de recente release van Village leek het erop dat wel al genoeg content hebben gekregen van de franchise. Toch doet Infinite Darkness daar een schepje bovenop. Zo wordt de Netflix-serie 8 juli uitgebracht op de streamingdienst, waar we de verhaallijnen kunnen volgen van de populaire RE-karakters Leon en Claire in de animeserie.

Resident Evil: Infinite Darkness release op Netflix

Resident Evil: Infinite Darkness vindt na de gebeurtenissen van RE 4 plaats. Wanneer Leon S. Kennedy samen met drie andere agenten in het Witte Huis zijn door een hack-incident van een geheim document, gaan de lichten opeens uit en zijn ze al snel geforceerd om een horde van zombies te verslaan. Snel komt Leon erachter dat het geheime document gerelateerd is tot een laboratorium in Shanghai, wat de zombieplaag kan verklaren.
Ondertussen komt Claire Redfield tijdens haar verblijf in een vluchtelingenkamp in Penamstan een vreemde tekening tegen van een kleine jongen. Ze raakt al snel van slag van deze tekening, waar een slachtoffer van een virusinfectie is getekend. Hierdoor start Claire haar eigen onderzoek, waardoor zij en Leon snel dichtbij elkaar komen om een ijzingwekkende waarheid te ontdekken dat allemaal begon in Penamstan.
Bekijk de officiële trailer van Resident Evil: Infinite Darkness hieronder:
Ben jij enthousiast voor de nieuwste Netflix serie? Laat het weten in de reacties!