Amazon Prime aanbod vergroot met Leonardo DiCaprio film The Great Gatsby!

News
maandag, 10 mei 2021 om 13:30
the great gatsbyf1620645550
Leonardo DiCaprio staat bekend als één van de meest beroemde acteurs van deze tijd, voornamelijk door zijn vele verschillende rollen, waarvan hij er één heeft vervuld in The Great Gatsby. Deze film is nu toegevoegd aan het Amazon Prime aanbod!
Leonardo DiCaprio heeft veel rollen vervuld in zijn leven. Zo speelde hij de charmante Jack Dawson in Titanic en had hij grote rollen in The Revenant, The Wolf of Wall Street, Once Upon a Time in Hollywood, het nieuwe Netflix-project Don’t Look Up en ook in The Great Gatsby.

Amazon Prime aanbod vergroot met The Great Gatsby

Het Amazon Prime aanbod wordt vrijwel elke dag weer vergroot. Nu is The Great Gatsby aan de beurt op de streamingdienst, die volledig gratis te bekijken is voor Amazon Prime Video abonnees.
The Great Gatsby vertelt het verhaal van Nick Carraway. Hij is tijdens de roaring twenties in New York op zoek naar de American Dream. Al snel raakt hij verzeild in het leven van miljonair Jay Gatsby (gespeeld door Leonardo DiCaprio) en nicht Daisy Buchanan. Nick bevindt zich al snel in de levensstijl van de excentrieke miljonair.
Bekijk de trailer van The Great Gatsby hieronder:
De cast van The Great Gatsby bestaat onder andere uit Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan en Joel Edgerton. De regisseur van The Great Gatsby is Baz Luhrmann.
Ben jij van plan deze film op Amazon Prime te kijken? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws