Nieuwe serie The Underground Railroad nu te zien bij Amazon Prime

News
vrijdag, 14 mei 2021 om 14:00
the underground railroadf1625222839
De nieuwe serie The Underground Railroad is eindelijk te zien bij Amazon Prime. De serie vertelt het verhaal van een slavin die probeert te ontsnappen uit het zuiden van de Verenigde Staten met behulp van The Underground Railroad, maar dat lijkt toch iets anders te zijn dan ze verwachtte.
Als je een fan bent van de geschiedenis van Amerika, dan moet je The Underground Railroad zeker even kijken op Amazon Prime. De serie zal misschien wel net iets anders zijn dan wat je verwacht als je de titel ziet. The Underground Railroad is een serie gebaseerd op een gelijknamig boek van Colson Whitehead die een Pulitzer-prijs heeft gekregen. De serie vertelt het verhaal van Cora, een slavin die wil vluchten uit het zuiden van de Verenigde Staten.
Cora gaat hiervoor op zoek naar The Underground Railroad, een organisatie die slaven hielp te vluchten naar het vrije noorden. De realiteit van de nieuwe serie op Amazon Prime splitst hier alleen een beetje af. In de serie komt Cora er namelijk achter dat The Underground Railroad een daadwerkelijke spoorweg is, terwijl het in de realiteit eerder een netwerk van mensen was die onderdak boden en slaven hielpen ontsnappen. Een daadwerkelijke spoorlijn was nooit te vinden bij de echte Underground Railroad.

Amazon Prime Original The Underground Railroad

The Underground Railroad is ook een Amazon Prime Original en dus kan je de serie alleen kijken als je Amazon Prime hebt. Gelukkig is het abonnement van Amazon niet heel duur iedere maand en krijg je er naast The Underground Railroad nog veel meer mooie content voor terug. Zo kan je ook kijken naar The Boys of kan je genieten van de controversiële Nederlandse film De Oost. Dan heb je in ieder geval wel genoeg om over te praten in de digitale koffiepauzes met je collega's.

Populair Nieuws

Laatste Reacties