Horrorliefhebbers kunnen in mei op Amazon Prime genieten van The Conjuring

  De nieuwste trailer voor het derde deel van The Conjuring is recent uitgekomen. Als je de vorige delen niet hebt gekeken en een echte horrorliefhebber bent, dan heeft Amazon Prime Video nu goed nieuws voor jou. Het allereerste deel van The Conjuring staat nu namelijk op de streamingdienst.

  Warner Bros. Picture

  De horrorfilm is recentelijk aan het Amazon Prime aanbod toegevoegd, die nu gratis voor abonnees van de streamingdienst te bekijken is. De film is één van de meerdere delen uit het zogeheten Conjuring universum, waar ook films bij horen zoals The Nun, Annabelle en The Curse of La Llorona. Ook kun je nu andere films uit het Conjuring-universum bekijken op Amazon Prime, die dan wel weer geld kosten.

  The Conjuring is nu te zien op Amazon Prime!

  Met al die vervolgen en spin-offs is The Conjuring ondertussen al weer een aantal jaar oud. Zo is The Conjuring in 2013 uitgebracht, waar het nu pas gratis voor abonnees te zien is op Amazon Prime.

  De nieuwste Amazon Prime aanwinst vertelt het angstaanjagende, ‘waargebeurde’ verhaal van Ed en Lorraine Warren. Het koppel wordt ingeroepen voor hulp wanneer een demonische aanwezigheid een familie bedreigt in hun nieuwe, afgelegen huis. Hoewel het koppel gespecialiseerd is in demonische krachten, teistert de zaak van deze familie hun harder dan ze hadden verwacht.

  Bekijk de trailer van The Conjuring hieronder:

  The Conjuring is een horrorfilm, die geregisseerd is door James Wan. De cast van de film bestaat onder andere uit Patrick Wilson, Lili Taylor, Vera Farmiga en Ron Livingston.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.