The Elder Scrolls VI

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur & role-playing

  Gemaakt door Bethesda Game Studios en uitgegeven door Bethesda Softworks

  The Elder Scrolls VI Artikelen

  Vijf games waarin we een Battle Royale-modus willen zien

  De Battle Royale-modus is immens populair sinds de opmars van titels als PUBG en Fortnite en steeds meer games krijgen de modus. Toch zijn er nog een aantal titels waarin we Battle Royale graag zien verschijnen.

  Vijf dingen die wij graag willen zien in The Elder Scrolls 6

  Met de nieuwe vacatures lijkt het erop dat Bethesda eindelijk echt aan de slag gaat met The Elder Scrolls 6. Het is dan ook al een flinke tijd geleden sinds de laatste titel in de TES-serie. Wij hopen in ieder geval deze elementen terug te zien in The Elder Scrolls 6.

  De E3 2019 verwachtingen van de XGN redactieleden

  Tijdens de aankomende E3 kunnen we weer een hele bulk aan game gerelateerde aankondigingen verwachten. Iedereen heeft wel een stille hoop voor de onthulling van die ene game of dat stukje hardware. De XGN redactie is hier geen uitzondering op. In deze special doen we onze E3 2019 verwachtingen uit de doeken.

  The Elder Scrolls 6 features die moeten veranderen

  The Elder Scrolls is een franchise die door de jaren heen geliefd is geworden bij vele gamers. Dit komt door de fantastische sfeer en bijna alles wat de magische wereld met zich meebrengt. Toch zijn er een aantal dingen die heel anders moeten worden aangepakt, dus wij hebben een paar features die anders moeten in The Elder Scrolls 6 op een rij gezet.

  Top 10 beste open world games om naar uit te kijken

  Dit zijn de tien beste open world games om naar uit te kijken de komende jaren. Gamers kunnen de laatste jaren hun genot niet op met het grote aantal open wereld games dat op de markt verschijnt. Wij zetten de tien beste open world games om naar uit te kijken voor je op een rijtje!

  The Elder Scrolls VI Nieuws

  Elder Scrolls 6 misschien toch geen Xbox exclusive

  Afgelopen maand tikte Microsoft een lekker bedrag van 7,5 miljard dollar neer om eigenaar te worden van onder andere Bethesda. Hierdoor is de geruchtenmolen in gang gezet. Zo gaat het over het exclusief maken van verschillende titels. Zo kwam Elder Scrolls 6 ook ten sprake. Todd Howard, studiobaas van Bethesda kan zich alleen niet voorstellen dat The Elder Scrolls 6 een Xbox exclusive gaat worden.

  Bethesda lijkt eindelijk vol aan de slag te gaan met The Elder Scrolls 6

  Bethesda loopt al bijna een decennia te teren op The Elder Scrolls V: Skyrim, maar hopelijk kunnen we in de nabije toekomst aan de slag met The Elder Scrolls 6. Het lijkt er namelijk op de ontwikkelaar meer vaart gaat zetten achter het project.

  The Elder Scrolls 6 release op volgende generatie consoles

  Het gerucht was er al, maar de release van The Elder Scrolls 6 komt pas uit op de volgende generatie consoles. Dit vertelde Bethesda in een interview met Gamespot op Pax Australia. Pete Hines, de marketingleider van Bethesda, en Matt Firor van ZeniMax Online vertelden dat het nog een lange tijd zou duren tot de games uitkomen.

  Gaat The Elder Scrolls 6 Redfall heten?

  Zenimax, het moederbedrijf van Bethesda, heeft op 10 september een handelsmerk aangevraagd met de naam “Redfall”. Het gerucht gaat dat "Redfall" met The Elder Scrolls 6 te maken zou kunnen hebben. Zou de naam van het nieuwe deel van The Elder Scrolls gelekt zijn?

  Amazon Prime Day deals voor het eerst in Nederland

  De Amazon Prime Day deals zijn van start gegaan en dat brengt flink wat aanbiedingen met zich mee. Het is de eerste keer dat er in Nederland een Amazon Prime Day is. Het betekent flinke kortingen voor Amazon Prime leden op onder andere games en hardware

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.