Bethesda begint nu echt aan The Elder Scrolls 6

News
donderdag, 31 augustus 2023 om 10:00
elder scrolls 6f1600771030
Het is alweer vijf jaar geleden dat The Elder Scrolls 6 werd aangekondigd. Niet al te lang daarna was alleen al duidelijk dat het nog wel een tijdje zou duren voor de game uit zou komen. Destijds was de game in pre-productie, maar nu is de nieuwe Elder Scrolls daadwerkelijk in ontwikkeling.
Tijdens E3 2018 kwam Bethesda met aankondigingen van twee grote games: Starfield en The Elder Scrolls 6. Maar The Elder Scrolls 6 lag helaas nog ver in de toekomst. Starfield heeft ook nog een paar jaar geduurd, maar die game had op dat moment prioriteit.
Maar nu Starfield bijna uit is, heeft Bethesda de handen niet meer helemaal vol aan het sci-fi avontuur. Pete Hines, head of publishing van de studio, laat nu tegenover de Spaanse site Vandal weten dat The Elder Scrolls 6 niet meer in een conceptfase verkeert. De game is officieel in ontwikkeling.

Wanneer komt Bethesda met de nieuwe Elder Scrolls?

Dat wil niet zeggen dat de game binnenkort al voor de deur staat: hij is in ontwikkeling, maar vroeg in ontwikkeling. Bovendien is Starfield nog steeds een prioriteit voor de studio. Het gaat dus nog even duren voor er meer nieuws is over The Elder Scrolls 6.
Intussen kun je wel flink tijd steken in Starfield. Die game belooft gigantisch te worden, met meer dan 1000 planeten om te ontdekken. De release is op 6 september, maar je kunt hem al spelen vanaf 1 september als je de Premium of Constellation Edition koopt.

Populair Nieuws