PlayerUnknown's Battlegrounds Artikelen

  De 5 beste PUBG weapons - Het allerbeste schiettuig!

  Om te overleven in de wereld van PlayerUnknown’s Battlegrounds heb je wapens nodig. En flink wat ook, want om elke hoek schuilt gevaar. Wij zetten de beste PUBG weapons voor je op een rijtje zodat je jouw kansen om te winnen vergroot!

  PUBG PS4 Review - Goede game in een teleurstellend jasje

  Wat gebeurt er als je honderd spelers uit een vliegtuig dropt op een eiland vol wapens? Juist, dan blijft er maar één speler over. Dat is waar PlayerUnknown’s Battlegrounds al vanaf het begin om draait. Na maandenlange exclusiviteit is de game nu op de PlayStation 4 beland. Het resultaat? Dat lees je in onze PUBG PS4 Review.

  Meest gespeelde Steam Games - Meeste gelijktijdige spelers

  Dagelijks spelen er meer dan veertien miljoen mensen games op Steam. Het is dan ook een van de populairste platformen op PC games op te spelen. Strategische games, shooters en RPG’s; ze komen allemaal voorbij op Steam. Dit zijn de tien meest gespeelde Steam Games.

  Top 10 best verdienende Nederlandse eSporters

  eSports is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Wanneer je echt heel goed bent, kun je er tegenwoordig ook je boterham mee verdienen. Er is ook een aantal Nederlandse eSporters die een aardig zakcentje hebben verdiend door het spelen van games. Dit zijn de top 10 best verdienende Nederlandse eSporters.

  Beste multiplayer shooter games van 2018

  Al meer dan tien jaar zijn multiplayer shooter games heel erg populair. De games van franchises als Call of Duty en Battlefield doen het altijd heel erg goed. Maar ook het battle royale genre is vanaf begin 2018 steeds populairder aan het worden. Dit zijn de beste multiplayer shooter games van 2018.

  Dit zijn de beste battle royale spellen van 2018

  Battle royale spellen zijn op dit moment populairder dan ze ooit zijn geweest. Dagelijks spelen tientallen miljoenen mensen de verschillende battle royale spellen. Elke game komt in principe op hetzelfde neer, maar toch zijn er een paar veel populairder dan andere. Dit zijn de beste battle royale spellen van 2018.

  Nederlandse PUBG talentenjacht komt ten einde - Van hobbyist naar eSporter

  Gamen als werk, het klinkt ideaal. Toch komt er bij een leven als eSporter veel kijken, want een leven als professioneel gamer gaat niet altijd over rozen. Wij waren aanwezig bij de bootcamp en slotdag van de lange zoektocht naar een nieuw Nederlands PUBG team van Republic of Gamers en Brash eSports. Hoe maak je van je hobby je werk?

  Reageer en Win - Quantic Dream's Detroit: Become Human PlayStation 4

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Sony Detroit: Become Human weg! Ook voegen wij Milestone's MXGP voor de PlayStation 4 en een toffe koekenpan van PlayerUnknown's Battlegrounds toe aan onze kwartaalprijs!

  Vijf loot box games die de wet overtreden

  De Kansspelautoriteit is tot een conclusie gekomen betreffende de loot box games. Als games met loot boxes verhandelbare items bevatten zijn de games in overtreding met de wet. Dit zijn de vijf loot box games die de wet overtreden.

  PUBG vs Fortnite Battle Royale - Alle verschillen op een rij

  Nintendo vs SEGA, Apple vs Samsung en nu ook PUBG vs Fortnite. Twee vergelijkbare games die op dit moment ontzettend groot zijn. In deze special zetten wij de voor- en nadelen van de twee games op een rijtje. Laat de strijd beginnen!

  PUBG Mobile verschillen - Vijf verbeteringen en veranderingen

  Mobile versies van 'grote' games zijn vaak uitgeklede releases die het origineel geen eer aan doen. Bij PUBG Mobile is dat niet het geval, de game is een volwaardige versie van de game op mobiele telefoons. In deze special zetten we alle PUBG Mobile verschillen en verbeteringen op een rijtje!

  Wat is jouw favoriet: Fortnite of PUBG? - XGN Doe Mee

  De XGN Doe Mee gooit olie op het vuur van de discussie rondom Fortnite of PlayerUnknown's Battlegrounds. En jullie mogen je daar ook nog mee inmengen. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Talentenjacht voor zoektocht naar Nederlands PUBG eSports team

  Tijdens de Intel Extreme Masters kwamen de beste spelers van over de hele wereld samen om in Katowice, Polen uit te maken wie zich de grootste mocht kronen. Geen enkel Nederlands team trad aan, simpelweg omdat ze niet bestaan. Maar daar komt binnenkort verandering in als er gestreden kan worden om een plaats in het Nederlands PUBG eSports team.

  Top 10 beste walking simulators - Nordic walking voor gevorderden

  Het is soms verleidelijk om in een spel in een auto te stappen en van A naar B te scheuren, maar dan mis je vaak de prachtige omgeving. Er ook games die je dwingen twee benen te gebruiken zodat je wel tijd hebt om de wereld te aanschouwen. Die vind je terug in deze top 10 beste walking simulators!

  DICE Award winnaars - Alle grote kanshebbers op een rijtje!

  In februari is het weer zover. De jaarlijkse DICE Award winnaars (niet te verwarren met studio DICE) worden weer bekendgemaakt. Welk spel mag zich Game of the Year noemen en wie winnen er binnen de andere 23 categorieën? Wij zetten de 10 grote kanshebbers op een rijtje!

  Steam Awards Winnaars - Alle winnaars uitgelicht

  De jaarlijke Steam Awards zijn voorbij en de Steam Awards winnaars zijn bekendgemaakt. Wil jij weten welke games door de Steam spelers met een award worden beloond? Dat komt goed uit, want wij hebben een uitgebreid overzicht voor je!

  Top 10 beste first person shooters 2017 - Tekeergaan als Rambo

  We konden er weer flink op los knallen dit jaar met een hoop geweldige titels. Om ervoor te zorgen dat je niks gemist hebt, benoemen wij de beste first person shooters van 2017. Nu maar hopen dat volgend jaar ook zo’n succes gaat worden!

  De top 10 beste co-op games van 2017

  Het is aftellen geblazen. Nog maar een paar dagen en dan is het 2018, maar niet voordat we uitgebreid teruggeblikt hebben op 2017. Vandaag komen de tien beste co-op games van 2017 aan bod.

  PUBG tips - Betreed voorbereid de Battleground

  PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) is al een tijdje te spelen op de PC, maar de genadeloze strijd om leven of dood is nu eindelijk ook speelbaar op de Xbox One en het duurt nog wel even voordat iedereen de kneepjes van de Xbox controller onder de knie heeft. Daarom zijn hier een paar handige PUBG tips!

  PUBG Xbox One review - Spanningen met mankementen

  PlayerUnknown's Battlegrounds, kortweg PUBG, heeft zijn territorium uitgebreid en is nu ook te spelen voor mensen met een Xbox One. Hier en daar kwam de game wat negatief in het nieuws wegens de overstap naar de Xbox One maar dat weerhoudt men er niet van om het spelen. Dit is onze PUBG Xbox One review!

  Top 10 Beste PC Games 2017 - Een goed jaar voor de keyboard-krijgers

  Eigenaren van het platform met een muis en toetsenbord hebben weer een heerlijk jaar achter de rug. In bijna elk genre zijn wel toppers uitgekomen, dus er was voor ieder wat wils. Maar wat zijn nou echt de beste titels geweest van dit jaar? Lees dat in onze top 10 beste PC games 2017.

  De top 10 beste games van 2017 - De grootste titels op een rij

  2017 is bijna ten einde en dus is het tijd voor de lijst der lijsten. Nee, we hebben het niet over de Top 2000, maar over de top 10 beste games van 2017. Welke game pakt de eerste plek? Lees snel verder om daar achter te komen!

  Beste Xbox One games van 2017

  Het jaar is bijna voorbij. Tijd dus om de balans op te maken. Wat zijn de beste Xbox One games van 2017? Lees snel verder om daar achter te komen! Er zitten niet alleen exclusives bij, want er staan ook genoeg mooie titels in dit lijstje die naast de Xbox One voor andere systemen zijn uitgekomen.

  Wallpaper Pick december met Star Wars en PUBG!

  Het einde van het jaar is in zicht. Dit is alweer de laatste Wallpaper Pick van 2017... Niet getreurd, in 2018 houden we je ook weer op de hoogte van de tofste wallpapers! Kies er nu eentje uit om december door te komen en het jaar af te sluiten. Prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar vanuit de Wallpaper Pick december!

  Top 5 multiplayer games van 2017 - Samen er tegen aan!

  Gamen is veel leuker als je het samen kunt doen en ook in 2017 kwamen er geweldige games uit voor jou en je vrienden. We bespreken de beste vijf in onze top 5 multiplayer games van 2017.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.