Metro Exodus Nieuws

  Nieuwe Metro Exodus DLC vanaf vandaag te spelen

  Fans van Metro Exodus kunnen vandaag weer aan de gang met de game. Een Metro Exodus DLC release maakt het mogelijk om de eerste verhaal uitbreiding te spelen. The Two Colonels is de eerste van twee uitbreidingen waar de Expansion Pass toegang tot geeft.

  Epic Games Store betaalt 'bakken met geld' voor exclusieve deals

  Epic is met de Epic Games Store flink bezig om de strijd aan te gaan met Steam, de online winkel van Valve. Maar dat is niet gratis, want volgens Jason Kingsley van Rebellion betaalt de uitgever bakken met geld voor haar exclusieve deals.

  Alle games voor Xbox Game Pass voor PC bekend, probeer voor 1 euro

  De lijst met games voor Xbox Game Pass voor PC is bekend. Je kunt nu ook gelijk een abonnement afsluiten en beginnen met spelen.

  4A Games heeft twee nieuwe Metro Exodus expansions aangekondigd

  Op 15 mei heeft 4A Games bekendgemaakt dat er twee nieuwe Metro Exodus expansions aankomen. Een wordt deze zomer uitgebracht en heet The Two Colonels, terwijl de andere, genaamd Sam's Story, begin 2020 uitkomt. In deze expansions speel je niet meer als Artyom, maar als nieuwe personages.

  Metro Exodus preloading beschikbaar op Steam maar niet in Epic Games Store

  Een aantal weken terug werd aangekondigd dat Metro Exodus een Epic Games Store exclusive wordt voor PC. De pre-orders die via Steam zijn gedaan zijn nog wel geldig, waardoor nu een gekke situatie is ontstaan. De preloading van Metro Exodus is wel mogelijk op Steam, maar niet in Epic Games Store.

  Metro Exodus animated short gepubliceerd - Artyoms droom

  De nieuwe Metro: Exodus animated short is gepubliceerd door uitgever Deep Silver. Metro: Exodus is een survival-horror shooter en is de opvolger van Metro: Last Light. De game wordt ontwikkeld door 4A Games en volgt Artyom, avonturier in de metrogangen van Rusland.

  Metro Exodus PC release komt exclusief in Epic Games Store

  Epic Games Store lijkt een steeds grotere concurrent te worden voor Steam, aangezien de Metro Exodus PC release een jaar lang exclusief uitkomt op het nieuwe game platform. De game zal na een jaar pas op Steam komen. Tot die tijd is de game exclusief verkrijgbaar in Epic Games Store of bij het kopen van fysieke versies.

  Metro Exodus releasedatum vervroegd naar 15 februari 2019

  De releasedatum van Metro Exodus is met een week vervroegd. De langverwachte game uit de Metro-serie komt op 15 februari 2019 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De game is namelijk goud gegaan en kan daarom eerder uitkomen.

  Nieuwe Metro Exodus trailer toont horror beelden uit game

  Tijdens gamescom is er een nieuwe Metro Exodus trailer uitgebracht. In de video zijn nieuwe beelden te zien van de aankomende Metro titel.

  Metro Exodus release bekendgemaakt tijdens Xbox conferentie

  De Metro Exodus release is bekendgemaakt door Microsoft. De releasedatum werd onthuld in de nieuwe gameplay trailer die getoond werd tijdens de Xbox persconferentie.

  Metro Exodus uitgesteld naar eerste kwartaal 2019

  Vandaag werd Metro Exodus uitgesteld naar volgend jaar. De game zou dit jaar uitkomen, maar we moeten er nu iets langer op wachten.

  Nieuwe Metro Exodus trailer uitgebracht tijdens The Game Awards

  Tijdens The Game Awards vannacht is een nieuwe Metro Exodus trailer uitgebracht. De Aurora trailer toont ons nieuwe gameplay en werpt een blik op prachtige graphics. Met de komst van de trailer is ook bekendgemaakt dat Metro Exodus in het najaar van 2018 verschijnt voor PS4, Xbox One en PC.

  Nieuwe Metro game getoond bij Microsoft op E3

  Ontwikkelaar 4A Games heeft een nieuwe Metro game laten zien tijdens de Microsoft-persconferentie op de E3. De titel gaat in zijn volledigheid Metro Exodus heten en komt in 2018 uit voor Windows 10 en Xbox One.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.