Reageer en Win: Metro Exodus voor PS5 en Xbox Series X

Article
vrijdag, 30 juli 2021 om 16:30
metro exodusf1589884990
Steeds meer games krijgen een next-gen versie. Ook Metro Exodus kunnen we sinds kort aan dat lijstje toevoegen. Wil je met de verbeterde versie van de survival shooter aan de slag, dan hebben we goed nieuws voor je. In de Reageer en Win deze week geven we namelijk de PS5 en Xbox Series X versie weg!

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op de nieuwe Trust GXT 863 Mazz mechanical keyboard. Daarvoor moesten jullie minimaal drie keer reageren onder artikelen deze week.
De winnaars van Trust GXT 863 Mazz is geworden... JohannesMulder!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar prijsvraag@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win – Metro Exodus

Metro Exodus wordt al gezien als één van de beste titels in de franchise en kreeg in onze review dan ook een prachtige 8.5. Sinds kort heeft de game alleen een flinke grafische upgrade gekregen met de Enhanced Edition. Zo kunnen spelers aan de slag op de next-gen consoles met Ray-Tracing, 4K resolutie en framerate van 60 FPS. In samenwerking met Koch Media mogen wij nu bovendien een PS5 exemplaar en een Xbox Series X exemplaar van Metro Exodus weggeven in de Reageer en Win.
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen. Vergeet bovendien niet om te vermelden voor welke platform je de game wil winnen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws