Metro Exodus next-gen upgrade details bekend

News
dinsdag, 16 februari 2021 om 11:00
vijf metro exodus tips tricks overleven in rusland voor dummies 147124
Fans van de Metro-reeks kunnen een klein geluksprongetje maken. Deep Silver en 4A Games hebben namelijk details vrijgegeven over de next-gen upgrade die later dit jaar uit moet komen voor Metro Exodus.
Net zoals veel andere games van de vorige generatie krijgt Metro Exodus een next-gen upgrade. Aan de details die Deep Silver en 4A Games nu bekend hebben gemaakt kunnen we zien dat het een indrukwekkende upgrade wordt. Zo krijgen we op ieder platform geavanceerde ray-tracing en mogen we, voor de eerste keer in een Metro game, ons field of view aanpassen.
Daarbij mag je ook verwachten dat Metro Exodus op 4K 60FPS zal runnen dankzij de next-gen upgrade. Verder kunnen we nog in de details lezen dat er ook specifieke upgrades komen voor zowel de Xbox Series X en de PS5. Dat heeft te maken met de verschillende functies die beide consoles bieden. Zo krijgt de PS5 support voor de haptic feedback in de Dualsense controller en zal de Xbox versie gebruik maken van Spatial Audio.
metro exodus gameplay behandeld seizoenen vijanden karma en veel meer 144897

Ook PC krijgt liefde

PC spelers van de populaire Metro franchise hoeven niet te treuren, ook zij krijgen namelijk een next-gen upgrade. Dat zal alleen niet even een patch of een kleine upgrade zijn, want het wordt een daadwerkelijk nieuwe game. De Metro Exodus Enhanced Edition zal nog meer opties bieden om grafische pracht en praal uit je super PC te pompen. De Enhanced Edition wordt ook gratis voor iedereen die Metro Exodus al heeft.
Ook goed nieuws voor de mensen op Mac of Linux, Metro Exodus zal in november voor die platforms verschijnen. Met de details van de next-gen upgrade zijn onze verwachtingen in ieder geval hoog, nu hopen dat ze het allemaal waar weten te maken. Met de nieuwe Metro game die eraan moet komen zal die alvast een goede oefening zijn voor de ontwikkelaars.

Populair Nieuws