Inside Nieuws

  Inside Switch release gepaard met Limbo later deze maand

  Een Inside Switch release komt later deze maand, maar daar blijft het niet bij. Limbo komt namelijk op dezelfde dag naar de Switch. De games komen beide volgende week uit op de nieuwste Nintendo console.

  Steam Winter Sale 2017 is begonnen - Last minute deals

  Het is weer zover, de Steam Winter Sale 2017 is begonnen! Onderstaand een selectie uit de vele goede deals. En naast de sale heeft Steam ook nog details over de Steam Awards bekendgemaakt.

  Inside naar Nintendo Switch

  Ontwikkelaar Playdead brengt haar nieuwste game Inside naar Nintendo Switch. De game was vorig jaar juni uitgekomen voor PlayStation 4, Xbox One en PC, maar maakt nu dus ook zijn opwachting op de hybrideconsole.

  The Game Awards winnaars bekend

  The Game Awards winnaars zijn bekend gemaakt en hebben meer dan 20 awards uitgereikt. The Game Awards evenement werd gehouden in Los Angeles en Overwatch en Uncharted 4 staan hoog in de ranglijst.

  Update - Inside voor PlayStation 4 lijkt er aan te komen

  Inside kwam deze zomer uit voor de Xbox One en op Steam en behaalde daarmee ongekend hoge review cijfers. Ook wij waren lyrisch in ons Inside Review. En goed nieuws voor PlayStation spelers, want het lijkt erop dat Inside voor PlayStation 4 binnenkort ook verschijnt.

  Limbo gratis voor Xbox One-bezitters in afwachting opvolger Inside

  Ontwikkelaar Playdead maakt de veelgeprezen indie-platformgame Limbo gratis voor alle Xbox One-bezitters. Limbo, het minimalistische, zwart-witte spel met een duister tintje, wordt gepromoot in afwachting van zijn opvolger Inside.

  Inside release - Nieuwe Xbox One-game uitgesteld

  Inside, de ecxlusieve Xbox One-titel van ontwikkelaar Playdead is uitgesteld. De Deense studio heeft aangegeven meer tijd nodig te hebben om het spel te perfectioneren en heeft de Inside release daarom verschoven.

  Inside als eerst naar Xbox One

  De ontwikkelaar achter Limbo, Playdead, werkt aan de nieuwe game Inside. Tijdens de persconferentie van Microsoft is bekendgemaakt dat Inside als eerste naar de Xbox One komt.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.