Somerville trailer getoond tijdens Xbox & Bethesda Games Showcase

News
zondag, 13 juni 2021 om 20:01
somervillef1623607101
Tijdens de Xbox Bethesda Games Showcase kregen we een blik te zien van de aankomende game van indiestudio Jumpship, genaamd Somerville. De game zal in 2022 verschijnen en komt op release naar Xbox GamePass.
De trailer van Somerville zien we een man met zijn gezin vluchten voor paranormaal gevaar. Er zijn stormen en het gezin wordt belaagd met gevaarlijke objecten die uit de lucht vallen. Verder zien we verschillende omgevingen zoals een bos, grot, industriegebied en een weiland waar de man doorheen reist.

Somerville van de bedenker van Limbo en Inside

Somerville wordt ontwikkeld door indiestudio Jumpship, die is opgericht door Dino Patti, de mede-oprichter van de Playdead studio. Deze studio kennen we van games als Limbo en Inside. Het lijkt erop alsof we in Somerville dezelfde gameplay kunnen verwachten als deze spellen.

Nog veel meer tijdens de Xbox Bethesda E3 Showcase

Tijdens de Xbox Bethesda E3 Showcase is uiteraard nog veel meer getoond. Zo kwam ook de releasedatum van Starfield naar buiten met een aantal toffe beelden. De game verschijnt in 2022 op een wel hele speciale dag, want op 11 november 2022 komt de game uit. Dat is precies 11 jaar na de release van Skyrim.
Verder werd een gloednieuwe game genaamd Contraband uit de doeken gedaan. Ook Back 4 Blood kreeg een nieuwe trailer. De game komt vanaf de eerste dag uit op Xbox Game Pass.

Populair Nieuws