Xbox Games With Gold Games juli 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Het is weer juli en dat betekent een verse lading nieuwe games. Buiten is het lekker lang licht en dus gaan we veelvuldig op pad om allerlei avonturen te beleven. Met deze vier Xbox games zijn er deze maand ook binnen de leukste dingen te beleven. Dit is de Xbox Games With Gold Games update voor juli 2019.

  4. Inside

  Het eerste avontuur dat we binnen mogen beleven in deze maand met Games with Gold is Inside. De game uit de stal van Playdead neemt je mee naar een grauwe wereld waarin je een jongetje onder de knoppen krijgt. De tweedimensionale wereld die je doorloopt mengt een aantal platform elementen met flink wat gepuzzel en laat je zelf ontdekken wat er precies speelt.

  Het verhaal is in het begin behoorlijk onduidelijk, maar naarmate je verder komt ontdek je wat er in de wereld aan de hand is. De wereld in Inside is behoorlijk gevaarlijk. Je loopt, zwemt, klimt en klautert nagenoeg weerloos rond, terwijl je het regelmatig aan de stok krijgt met de vijanden. Door slim en snel te puzzelen met een gezonde dosis timing kun je je avontuur overleven. Inside werd in onze Inside review met een dikke 9.0 beloond. De game lijkt zoals we in de review omschrijven wat op Limbo en is dan ook te koop samen met die game.

  De game is de hele maand juli te downloaden voor Xbox One.

  3. Castlevania : Symphony of the Night

  Een bekende game die iedereen eens gespeeld moet hebben komt nu voorbij in de Games with Gold juli 2019 update. In deze game is de nacht de setting, terwijl je in een enorm kasteel rondwaart. Jij bent Alucard, de zoon van Dracula, en bent op zoek naar één specifiek persoon en rust niet voordat je deze aan je zwaard geregen hebt.

  Natuurlijk loopt je deze persoon niet zomaar even tegen het lijf. Symphony of the Night is een ware metroidvania game, die je zelf uit laat zoeken waar je heen moet en je onderweg allerlei uitdagingen voorschotelt. Neem het op tegen levende stoelen, vliegende medusa hoofden en allerlei ander gespuis, terwijl jij steeds sterker wordt.

  Castlevania: Symphony of the Night is tussen 1 en 15 juli beschikbaar voor Xbox 360 en Xbox One.

  2. Big Crown: Showdown

  Als je liever met vrienden een game gaat spelen, dan is deze maand Big Crown: Showdown de game om te gaan spelen. Ga terug naar de middeleeuwen in deze game, die van je vrienden je vijanden maakt, en vecht als een malle om de kroon. Met maar liefst vier spelers kun je strijden om de eerste plek.

  Maar het is niet alleen vechten dat de klok slaat in deze game. In de 15 gekleurde werelden moet je je beste platform skills tonen om levend aan het einde te verschijnen. De werelden hebben namelijk zelf allerlei verborgen gevaren.

  Big Crown: Showdown is de eerste helft van juli te downloaden voor Xbox One.

  1. Meet the Robinsons

  Als vierde en laatste game deze maand kun je met het hele gezin aan de slag in Meet the Robinsons. De game is gebaseerd op de Disney Pixar film waarin tijdreizen een belangrijk element is. Kruip in de huid van Wilbur Robinson en ga op jacht naar de boosaardige Bolhoedman.

  Onderweg moet je flink wat puzzelen en platformen voordat je oog in oog komt te staan met de schurk. Het is een avontuur voor jong en oud dat alleen of samen gespeeld kan worden. Meet the Robinsons heeft namelijk ook tal van minigames die je met zijn allen kunt spelen.

  Meet the Robinsons is de tweede helft van juli te downloaden voor Xbox 360 en Xbox One.

  Xbox Games With Gold Juli 2019 - genoeg platformplezier!

  Microsoft kondigde de line-up aan games wat later dan gebruikelijk aan, maar de game die we krijgen barsten van het platformplezier. De ene helft van de games is wat donkerder en laat je enge omgevingen doorkruisen en de andere helft is vrolijk en doldwaas. Welke games ga jij deze maand spelen?

  Big Crown: Showdown

  Verkijgbaar vanaf 14 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.