Steam gooit één van haar populairste games in sale

News
maandag, 13 maart 2023 om 9:00
insidef1655477126
Steam heeft één van haar meeste populaire spellen zojuist 90 procent goedkoper gemaakt. De game is nu te verkrijgen voor slechts 1,99 euro. Het gaat om de puzzel game Inside die op de game dienst enorm geprezen wordt.
De 90 procent deal is tot en met 16 maart beschikbaar, dan zal de game weer stijgen naar zijn originele prijs van twintig euro. Inside is te spelen op Mac en kan zelfs op oudere computers nog soepel worden gespeeld. Mocht je op een regenachtige dag niks te doen hebben dan is het misschien leuk om deze puzzel game achter de hand te houden.
De game Inside is in 2016 uitgekomen en is gemaakt door Playdead. Deze ontwikkelaar staat bekend om zijn spel Limbo dat in 2010 zijn debuut deed en is miljoenen keren verkocht. Om Inside te spelen heb je geen kennis over het spel Limbo nodig. Dat is alvast een zorg minder. De puzzel game heeft een score van 93 gekregen op Metarics en word gezien als één van de beste spellen ooit volgens Wikipedia Notes. Op stream ontvangt de game en keurige 96 procent over 39 duizend beoordelingen. De game heeft een aparte speelstijl met afwisseling tussen actie en puzzels. Inside ziet er prachtig uit met een unieke art style en een prachtige omgeving soundtrack.

Maar wanneer komt de Spring sale?

Wanneer de game op 16 maart uit de sale gaat begint op Steam wel de Spring sale. Dit is één van de populairste uitverkopen die Steam doet samen met zijn winter, zomer en herfst uitverkopen. Welke games er precies in de uitverkoop gaan is nog onbekend, maar tot die tijd kun je in ieder geval genieten van de game Inside.