Inside Artikelen

  5 korte games die ideaal zijn als je thuis moet blijven door het coronavirus

  Verveling kan al snel toeslaan als je geforceerd thuis moet zitten en mogelijk heb je geen zin om constant dezelfde game te spelen. Gelukkig zijn er ook duizenden korte games die je kunt spelen. Dit zijn vijf korte games die ideaal zijn als je door het coronavirus thuis moet blijven!

  Xbox Games With Gold Games juli 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Het is weer juli en dat betekent een verse lading nieuwe games. Buiten is het lekker lang licht en dus gaan we veelvuldig op pad om allerlei avonturen te beleven. Met deze vier Xbox games zijn er deze maand ook binnen de leukste dingen te beleven. Dit is de Xbox Games With Gold Games update voor juli 2019.

  Dit vinden jullie de beste korte Nintendo Switch games [uitslag poll]

  Uren en uren gamen is niet altijd iets waar je tijd voor hebt. Gelukkig zijn er ook hele toffe games die korter dan vijf uur duren. Vorige week vroegen we aan jullie welke korte Nintendo Switch games jullie het beste vinden. En de uitslag is nu bekend!

  Beste indie games uit 2018 - Wie het kleine niet eert, wie het grote...

  Florence, Beat Saber, Moss, allemaal gave games. Indie games wel te verstaan. Niet iedereen zal alle namen bekend in de oren klinken, toch is nog een hele collectie aan goede games bij de kleine ontwikkelaars te ontdekken. Dit zijn de beste indie games van 2018.

  Top 10 indie games voor de Nintendo Switch

  Er zijn genoeg leuke indie games op de markt. Zoveel dat je bijna niet kunt kiezen! Ben je benieuwd welke Nintendo Switch games nu hot zijn of zoek je nog nieuwe games om te spelen? Wij hebben onze top 10 beste indie games voor de Nintendo Switch voor jou op een rijtje gezet.

  Inside Switch Review - Nog beter dan Limbo?

  Er klinkt een oorverdovend gegrom. Koplampen schijnen op een jongetje dat dekking probeert te zoeken. Dan worden de honden losgelaten. Het angstzweet breekt uit wanneer de honden op het jongetje duiken en hem aan stukken scheuren. Dit is pas het begin van deze lugubere ervaring van onze Inside Switch review.

  Beste thriller Switch games - Niet eng, wel super spannend!

  Er staan toch redelijk wat thrillers klaar voor de Switch. Geen games om echt bang van te worden, maar toch zo spannend dat je ze toch niet aan de kleintjes voorschotelt. Tijd voor spanning en sensatie met de beste thriller Switch games!

  Wat is de beste Switch game van dit moment? [poll]

  Wat is de beste Switch game van dit moment? Er zitten weer een aantal pareltjes aan te komen en er zijn weer flink wat aantal games uitgekomen. Stem op de beste Switch games die jij wil spelen.

  Top 10 Halloween PC games om dit weekend te spelen

  Mocht je alle aangeraden Halloween films al hebben gezien of liever zelf slimme (of domme) keuzes maken in een griezelige omgeving, dan hebben wij goed nieuws. Want in deze lijst met de top 10 Halloween PC games geven wij jullie een suggestie welke griezelgames je op Halloween kan gaan spelen.

  Voor welke geweldige games kun jij wakker gemaakt worden?

  Voor welke geweldige games kunnen we jou vannacht wakker maken? De redactie kun je voor deze titels zonder problemen uit hun slaap halen.

  5 Toffe Scandinavische games - Games met een klein budget

  Er zijn veel kleinere games die uit Scandinavië komen. Deze week is bijvoorbeeld Little Nightmares uitgekomen, de nieuwste game uit Scandinavië. Om deze goede games eens in het spotlicht te zetten hebben we een top 5 gemaakt met toffe Scandinavische games die je niet mag missen en gemaakt zijn met een klein budget.

  De top 10 beste games van 2016 - De paradepaardjes van het jaar

  Het jaar 2016 is voorbij gevlogen. We hebben allemaal weer tientallen, al dan niet honderden uren in games gestopt en wat blijft dat toch heerlijk! Dit jaar kon je genieten van enorm veel goede games, maar het is tijd om ons toe te spitsen op de allerbeste. Bekijk ze hier in de top 10 beste games van 2016!

  De top 10 beste games van 2016 volgens Rox van der Helm

  Als je Rox kent, dan weet je dat ze vooral van twee dingen blij wordt: whisky en The Witcher. Daarnaast houdt deze dame natuurlijk nog erg van games, anders zou ze niet als hoofdredactrice bij XGN.nl werken! Lees hier de top 10 beste games van 2016, volgens Rox van der Helm.

  Top 10 beste games van 2016 tot nu toe

  De maand juni is weer ten einde en dat betekent tegelijkertijd dat we de eerste jaarhelft van 2016 afsluiten. Tijd voor een overzicht. Lees hier de top 10 beste games van 2016 tot nu toe.

  Top 10 beste indie games van de E3 2016 - Klein maar fijn

  Er zijn tijdens de E3 naast enorme reeks aan grote titels ook een aantal kleinere pareltjes opgedoken. Ook deze, niet Triple A, titels zijn het waard om opgepakt te worden. Dit zijn de top 10 beste indie games van de E3 2016.

  Inside Review - Wat kan Playdead toch prachtige games maken

  Je hebt van die mensen die roepen dat ze alleen 'hoesjes' met games in de kast willen hebben staan. Dat soort mensen missen de ware schoonheid van wat Playdead te bieden heeft. In 2010 was er het geweldige Limbo en nu is daar het soortgelijke Inside. Lees hier snel de Inside review!

  Microsoft gamescom 2015 persconferentie - Wat kunnen we verwachten?

  Microsofts persconferentie tijdens de E3 was zeer geslaagd, maar toch ontbraken er een paar belangrijke titels. Gelukkig zien we deze terug tijdens de Microsoft gamescom 2015 persconferentie. Wij vertellen je wat Microsoft in petto heeft!

  Top 5 indiegames van E3 2014

  Indietitels zijn de laatste jaren steeds populairder. Ook dit jaar zagen we op verschillende conferenties aankondigingen voorbij komen van nieuwe indiegames. Zo heeft Microsoft zelfs het speciale ID@Xbox uitgelicht en gaf het deze developers de kans om hun droom te ontwikkelen.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.