Gran Turismo Sport

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Racing & simulatie racer

  Gemaakt door Polyphony Digital en uitgegeven door Sony Computer Entertainment

  8

  Gran Turismo Sport Artikelen

  Wat worden de gratis PlayStation Plus games voor juli 2020?

  Op dit moment is iedereen aan boord van de hypetrain die PlayStation 5 heet, want Sony heeft onlangs een berg toffe onthullingen gedaan. We zouden bijna vergeten dat er ook nog gratis PlayStation Plus games aan zitten te komen. Zullen deze games de trein nog sneller doen rijden? Wij doen een voorspelling wat de gratis PS Plus titels voor juli 2020 worden.

  10 PlayStation sequels die de PS5 next-gen kunnen laten winnen

  Hoewel we nog maar weinig weten over de daadwerkelijke release van de PlayStation 5 kunnen we al wel flink speculeren over welke games Sony uit moet brengen. Specifiek hebben we het over PlayStation sequels die ervoor kunnen zorgen dat Sony de volgende generatie wint. Het Japanse bedrijf staat nu aan de top en met deze PlayStation sequels kan de PS5 ook next-gen winnen!

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  De best verkochte Sony video game series aller tijden!

  Kan de aankomende release van God of War ervoor zorgen dat de franchise tot de best verkochte Sony video game series aller tijden zal horen? Dat moet de toekomst uitwijzen, maar het actie avonturen spel brengt Sony weer een mooi deel van de serie uit. Wat de beste verkochte series van het bedrijf zijn zochten wij voor je uit!

  De top 5 beste PlayStation 4 exclusives van 2017 - Pareltjes voor de PS4

  Dit jaar heeft een hele berg toffe titels gekend. De meesten daarvan zijn multiplatform zoals Assassin’s Creed Origins en Call of Duty WWII. Maar tussen de platform exclusieve titels zaten dit jaar ook weer de nodige klappers. Wij zetten de vijf beste PlayStation 4 exclusives van 2017 op een rijtje in deze special!

  Gran Turismo Sport Nieuws

  Amazon Prime Day deals voor het eerst in Nederland

  De Amazon Prime Day deals zijn van start gegaan en dat brengt flink wat aanbiedingen met zich mee. Het is de eerste keer dat er in Nederland een Amazon Prime Day is. Het betekent flinke kortingen voor Amazon Prime leden op onder andere games en hardware

  Gran Turismo update brengt Le Mans en nieuwe auto's

  In een nieuwe Gran Turismo update wordt het legendarische circuit de La Sarthe van Le Mans geïntroduceerd in de game. Verder zijn er vandaag ook een aantal nieuwe autos en verschillende races toegevoegd aan de PlayStation 4 exclusieve titel.

  Gran Turismo update brengt offline content en nieuwe auto's

  Er is een nieuwe Gran Turismo update gelanceerd die veel nieuwe dingen brengt, waaronder nieuwe auto's. Ook is er een aantal nieuwe dingen toegevoegd aan de campagne en aan een van de tracks waarop je kan racen.

  Gran Turismo Sport update bevat auto's en nieuwe gamemodus

  Een nieuwe Gran Turismo Sport update brengt weer een hoop content naar de game toe. Niet alleen nieuwe auto's zullen speelbaar zijn, ook een nieuwe gamemodus wordt aan de game toegevoegd! Hiernaast is er een video met Lewis Hamilton uitgebracht waarin hij tips geeft. Bekijk deze video bovenaan de pagina.

  Laatste PlayStation Store Kerst Deals 2017 aanbieding is Gran Turismo Sport

  De laatste game van de PlayStation Store Kerst Deals 2017 is bekend: Gran Turismo Sport. De racegame is de laatste van een twaalftal spellen die de afgelopen weken in de aanbieding waren.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.