Demon's Souls Remake Nieuws

  Is er een Demon's Souls film in de maak bij Sony?

  De Soulsborne franchise van FROM Software is de laatste jaren gigantisch populair geworden. Zo heeft Demon’s Souls nu ook een remake gekregen op de PlayStation 5 en naar verluidt is Sony zelfs bezig met een film over de game.

  Tip: Demon's Souls PS5 nog maar 39,98 euro

  Demon's Souls op de PS5 is nu flink in prijs verlaagd. De launch game voor de PlayStation 5 is nu nog maar 39,98 euro bij Intertoys in plaats van 74,98 euro. Daarmee is de game nu bijna voor de helft van de prijs te koop.

  PS5 Trophies online te zien voor meerdere PS5 games

  Over iets minder dan twee weken kunnen we allemaal aan de slag met de PS5. Of nou ja, iedereen die een pre-order heeft weten te plaatsen. Voordat de console uitkomt zien we op het internet al vaker details ronddwalen van games en hardware. Nu zien we de PS5 Trophy-list van verschillende PS5 games, zoals Demon's Souls, Bugsnax, Godfall en Spider-Man: Miles Morales. Maak je niet druk, we zullen de volledige lijsten in een linkje stoppen, zodat je dit artikel zonder spoilers kunt lezen.

  Demon's Souls krijgt 180 hulpvideo's via PS5 UI

  Wanneer de PS5 release zover is, kunnen we ook genieten van een nieuw avontuur in Demon's Souls op PS5. De game staat bekend als extreem moeilijk en straffend voor ieder die de stap durft te wagen. Gelukkig krijgen we hulp van de PS5 UI zelf. Via de PS5 UI krijg je namelijk toegang tot meer dan 180 hulpvideo's.

  Demon's Souls Remake soundtrack onthuld

  Na een aantal screenshots, cutscenes en andere beelden is er nu ook een soundtrack online gekomen van Demon's Souls. Natuurlijk kennen de veteranen van het spel de muziek al, maar er is wel het een en ander aangepast. Gelukkig hebben de componisten ontzettend hun best gedaan om het zo goed mogelijk na te maken en het dezelfde sfeer mee te geven.

  Toch geen ray tracing voor PS5 Demon's Souls Remake

  Ontwikkelaar BluePoint zou in de remake van Demon's Souls allerlei vernieuwingen aangebracht hebben, waaronder ray tracing. Nu meldt de Mexixaanse website LevelUp.com gesproken te hebben met Gavin Moore, de creative director van de game. In dat gesprek is gezegd dat er geen ray tracing naar de game komt.

  PS5 games vereisen behoorlijke opslagruimte

  Dat next-gen games wat meer ruimte nodig zouden hebben op de schijf van de console viel te verwachten. Toch is de vereiste ruimte op PS5 hier en daar wat groter dan verwacht. De Ultimate Launch Edition van Spider-Man: Miles Morales neemt bijvoorbeeld meer dan een tiende van de interne opslagruimte van de console in beslag.

  PS5 launch line-up officieel bekendgemaakt

  Sony heeft niet alleen de releasedatum van de PS5 onthuld, maar ook de launch line-up uit de doeken gedaan. Deze PlayStation 5 games zijn bij release meteen beschikbaar. Daarbij zijn de games nu al te pre-orderen, al zijn de consoles inmiddels al helemaal uitverkocht!

  Indrukwekkende Demon's Souls Remake beelden voor PS5

  De Demon's Souls Remake laat van zich zien tijdens het PS5 Showcase event met een scala aan gruwelijke beelden. De game toont levels, maar ook veel boss fights en vooral veel vernieuwingen.

  Nieuwe boxarts onthuld voor de PlayStation 5

  Vijf games voor de PlayStation 5 hebben hun box-art onthuld. Dit verscheen voor het eerst op Amazon Australië. Wanneer de games beschikbaar zijn weten we nog niet. Ook zijn er screenshots van de Demon's Souls remake online uitgebracht.

  Bluepoint Games onthult Demon’s Souls remake met trailer

  Bluepoint Games heeft een next-gen remake van Demon’s Souls onthuld tijdens het PS5 event. De game ziet er gelikter uit dan ooit, wat het nog meer uitnodigt om duizenden doden te sterven.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.