De 5 beste games die je kan geven voor Sinterklaas

  Pakjesavond komt al steeds dichterbij, dus ook jij zal binnenkort opzoek moeten naar iets wat jij op je verlanglijstje kan zetten, of iemand anders wil gaan schenken. In de komende maand komen er toevallig nog een aantal hele vette games uit, die jij zeker in overweging moet nemen. Vandaag gaan wij vijf games af die perfect zijn als Sinterklaascadeautje!

  Assassin’s Creed: Valhalla

  Deze game is pas recentelijk uitgekomen en we weten nu al dat het een ontzettend vette game is. Je speelt als de Viking Eivor en komt in contact met de Assassin Brotherhood. Dit is de start van een geweldig verhaal, waar jij, een vriend of familie ontzettend veel plezier aan gaat beleven. Assassin’s Creed: Valhalla is één van de grootste games die in 2020 is uitgekomen en daarom natuurlijk sowieso een heel goed Sinterklaascadeau. De game is te koop vanaf 70,- euro voor op de PlayStation, Xbox en PC. Voor kinderen is het misschien een beetje te gewelddadig, maar in het spel valt wel veel te leren over gebeurtenissen in de geschiedenis en de Noorse Mythologie.

  Let’s Sing 2021

  Ben je op zoek naar een spel dat je met de hele familie kan spelen? Dan is Let’s Sing 2021 een geweldige optie. In dit karaokespel kan je lekker met de hele familie zingen. Met ontzettend veel keuze uit allerlei vette hits kan je eindeloos lang door blijven gaan. Het is een ontzettend gezellig spel wat een heerlijke familiesfeer brengt voor tijdens de feestdagen. Het spel is beschikbaar voor op de Nintendo Switch, PlayStation en Xbox en zal vanaf 13 november 2020 in de winkels te vinden zijn.

  Immortals Fenyx Rising

  In deze ontzettend vette game over de Griekse Mythologie speel jij als Fenyx, een halfgod die volgens een profetie de enige is die de Griekse goden kan redden van de enorm gevaarlijke titaan Typhon. Je neemt het op tegen al zijn medewerkers, waarna je uiteindelijk tegen Typhon zelf moet gaan vechten. De game bevat een vette verhaallijn en enorm veel sidequests, waarin je ontzettend veel verhalen over de Griekse mythologie meekrijgt. Immortals Fenyx Rising zal vanaf 2 december beschikbaar zijn voor op de Xbox, PlayStation, Nintendo Switch en Windows PC.

  Demon’s Souls Remake

  Als je op zoek bent naar een game die wat nostalgie zal opbrengen, kun je het best een kijkje nemen bij de Demon’s Souls Remake. De game die in 2009 voor het eerst uitkwam was jarenlang ontzettend populair. Op 19 november zal de remake uitkomen, met ongelofelijke verbeteringen in allerlei aspecten, maar hetzelfde spel en met hetzelfde gevoel. Demon’s Souls is een spel dat voornamelijk gericht is op de combat en kan erg moeilijk zijn, maar als je die eindbaas eenmaal verslaat geeft het een enorm goed gevoel. Het spel is helaas wel een PlayStation exclusive, dus zal alleen te spelen zijn op de PlayStation.

  Marvel’s Spider-Man - Miles Morales

  Eerder kwam voor de PlayStation 4 ‘Marvel’s Spider-Man’ uit, maar ook de PlayStation 5 zal een te gekke launch game krijgen in Marvel’s Spider-Man – Miles Morales. In deze game zal je spelen als de Spider-Man Miles Morales. In deze game strijd je tegen allerlei bekende schurken uit het Marvel universum. Dit spel heeft te gekke combat en zal vanaf 19 november dit jaar uitkomen voor op de PlayStation 4 en PlayStation 5. Is een van jouw vrienden of een familielid (of jij zelf natuurlijk) gek op superhelden? Dan is Spider-Man – Miles Morales de beste optie!

  Dit zijn volgens ons de 5 beste games om jouw dierbaren te schenken voor Sinterklaas. Welk spel gaan jullie aan iemand geven? En welk spel staat er op jullie verlanglijstje? Laat het ons weten!

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.