Tip: Demon's Souls Remake voor PS5 nu met veel korting te scoren!

News
donderdag, 12 augustus 2021 om 10:00
demons souls remakef1628753401
Als je een PS5 in huis hebt weten te halen, dan wil je natuurlijk ook aan de slag met de nieuwste games voor de console. De prijs van de next-gen games kunnen flink oplopen, maar gelukkig kan je de Demon’s Souls Remake nu met veel korting scoren!
De Soulsborne-franchise van ontwikkelaar FromSoftware is de laatste jaren extreem populair geworden, met name sinds de lancering van Dark Souls. Dat betekent ook dat een groot gedeelte van de fanbase nooit Demon’s Souls heeft gespeeld. De eerste titel in de franchise is namelijk alleen op de PlayStation 3 uitgekomen, in tegenstelling tot latere delen die multiplatform zijn gegaan.
Gelukkig is het sinds kort een stuk makkelijker geworden om alsnog het avontuur van Demon’s Souls te spelen. Bluepoint Games heeft namelijk samen met Sony Japan Studio een complete remake gemaakt van de game. Daardoor ziet de titel erin ineens prachtig uit, met alle bellen en toeters die de PS5 tot haar beschikking heeft - inclusief de unieke features van de DualSense controller. En de Demon’s Souls Remake is nu bovendien met veel korting te koop bij Media Markt en Amazon!

Terug naar het begin met Demon’s Souls

Hoewel de Demon’s Souls Remake het grafische aspect van het origineel helemaal onder handen heeft genomen, heeft Bluepoint Games vrijwel geen verandering gemaakt aan de gameplay - precies waar de fans op hadden gehoopt. In onze review werd de game dan ook beloond met een prachtige 9.
Weinig aanpassingen aan de gameplay betekent natuurlijk ook dat de moeilijkheidsgraad nog steeds even hoog is als voorheen, precies waar de franchise om bekend staat. Bereid je dus alvast voor op vele sterfgevallen in de Demon’s Souls Remake, maar door elke ‘Game Over’ zal je weer nieuwe kennis vergaren om verder te komen in Boletaria.