Welke PS5-game ga jij als eerste spelen?

  Eindelijk is het zover: de PS5 release is een feit en het next-gen feest is compleet. Nu de nieuwe console van Sony uit is, rest ons natuurlijk nog de vraag waarmee je aan de slag gaat op de PlayStation 5. Wij vroegen het de redactie, maar zijn ook erg benieuwd welke PS5-game jij als eerste gaat spelen.

  Remco

  Als mijn grijpgrage handen eindelijk die PS5-goodness te pakken hebben ga ik als eerste aan de slag in het duistere Demon's Souls Remake. Als groot fan van het soulsborne-genre kan ik niet wachten. Dan is de kunst nog wel om rustig te blijven als ik voor de zoveelste keer mijn controller door de kamer heen huts.

  Als ik uiteindelijk mijn anti-depressiva heb genomen in de vorm van het einde van Demon's Souls pak ik snel Spider-Man: Miles Morales op. Lekker door de steden heen slingeren. (bijna net zo heftig als die slingerende controller).

  Chris

  Het is gek, de PS5 is nu zo dichtbij en ik heb nog niet één game in pre-order staan. Ik denk dat ik voorzichtig begin met de voor-geïnstalleerde game Astro's Playroom. Astro is sowieso altijd grappig, maar deze game laat je ook goed kennismaken met alle nieuwe technieken die de DualSense bevat. Daarna ben ik wel voorbereid voor het echte werk en kijk ik uit naar Godfall. Die game geeft me van alle aangekondigde games de meeste 'next gen vibes'.

  Lisa

  De PS5 heeft zeker een indrukwekkende line up met mooie titels, maar ik wist al lang van tevoren dat Godfall mijn eerste PS5 game zou worden. Toen de eerste beelden vrijkwamen wist ik al meteen dat ik Godfall absoluut als eerste PS5 release game moest halen. De beelden zien er prachtig uit en de gameplay is ook precies waar ik naar op zoek ben. De game heb ik al besteld, zodat ik deze gelijk met de PS5 kan ophalen.

  Luuc

  Natuurlijk was de eerste titel waarmee ik aan de slag ging op de PlayStation 5 Astro's Playroom. Niet alleen was het voor de PlayStation 5 review een belangrijke om mee te nemen, maar ook omdat we alvast een preview over een level uit de game konden tikken. De game laat op wonderbaarlijke wijze zien wat de mogelijkheden van de DualSense-controller zijn en is ook nog eens een super toffe platformer. Zoals ik in de review van de game al zei: Astro's Playroom is eerste game die je moet spelen op de PS5. Hij is gratis, dus gaan met die banaan!

  Mark

  Spider-Man: Miles Morales of Kena Bridge of Spirits. De eerste is het vervolg op een van mijn favoriete PS4 games maar de trailer van Kena blies me helemaal weg. Beide games zijn voor mij reden om een PS5 aan te schaffen.

  Demon's Souls Remake

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.