Dead Island 2 Artikelen

  E3 2019 verwachtingen die niet zijn waargemaakt

  In dagen voor E3 2019 hebben wij de verwachtingen op een rijtje gezet voor elke persconferentie. Inmiddels is al het nieuws boven tafel en over het algemeen klopten alle voorspellingen redelijk goed. Toch waren er dit jaar een aantal gemiste kansen. Dit zijn de E3 2019 verwachtingen die niet zijn waargemaakt.

  De 10 gemiste kansen tijdens E3 2016 - Zo zonde

  Er zijn de afgelopen dagen ontzettend veel mooie dingen getoond. Hiermee zijn veel van onze verwachtingen uitgekomen, maar toch zijn er ook een aantal dingen die we hebben gemist tijdens de persconferenties van onder andere Sony en Nintendo. Daarom schreven wij de 10 gemiste kansen tijdens E3 2016.

  5 beste zomer games - Blijf lekker binnen!

  De zomer is heerlijk: Zon, zee, strand, vrije tijd en vakantie. De zomer geeft je alle rust en tijd om binnen te zitten en heerlijk te gamen, gordijnen dicht en gamen maar. Om toch nog iets mee te krijgen van de zomer, al is het dan digitaal, presenteert XGN de 5 beste zomer games.

  Zombies: Waarom we ze nog niet beu zijn!

  In games, films en series zie je vaak een bepaald onderwerp terug, maar een populair blijvend item is de zombie. Kijk bijvoorbeeld naar The Walking Dead, een razend populaire serie die met de eerste aflevering van seizoen 5 alweer records weet te breken. Maar waarom zijn we de zombies eigenlijk nog niet beu? Wij geven je drie redenen.

  Wallpaper Pick voor oktober 2014

  Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het weer tijd is voor de leukste rubriek van XGN, namelijk onze Wallpaper Pick. Dé rubriek voor iedereen die zijn huidige desktopachtergrond nou wel gezien heeft en toe is aan iets nieuws.

  Dead Island 2 Preview - Een te gek avontuur

  Zombies, zombies en nog eens zombies. Dead Island 2 zit er vol mee. Na twee delen neemt Yager Development het stokje over van Techland, en verplaatst de serie zich van Australië naar de Verenigde Staten. Californië staat centraal in dit avontuur vol bloed, wapens en natuurlijk een heleboel ondoden.

  Dead Island 2 wordt de nieuwe speeltuin voor 8 spelers

  Ondanks de titel van de game verschilt Dead Island 2 toch wel een beetje van zijn voorgangers. Na voor de eerste keer met de game aan de slag te kunnen gaan op de Gamescom, borrelden er een paar vragen die naar een antwoord snakten. Jörg Friedrich, design director bij Yager Development, bood uitkomst.

  Top 10 games om te spelen op Gamescom 2014!

  Tijd is schaars en zeker op de Gamescom waar je voor veel games lang in de rij moet staan. Daarom denkt XGN met je mee door een top 10 samen te stellen van games die je moet spelen op de Gamescom, als je gaat tenminste.

  De speelbare games op Gamescom 2014

  Gamescom komt eraan! Het belangsrijkste voor jullie is natuurlijk om te weten welke games jullie kunnen spelen op de beursvloer. Bij dezen dus een overzicht van alle grote games die speelbaar zijn op Gamescom voor de consument.

  Wallpaper Pick voor augustus 2014

  Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het weer tijd is voor de leukste rubriek van XGN, namelijk onze Wallpaper Pick. Dé rubriek voor iedereen die zijn huidige desktopachtergrond nou wel gezien heeft en toe is aan iets nieuws.

  De 10 tofste co-op games die nog uit moeten komen!

  Na de laatste editie van de E3 lijkt het alsof co-op games hotter zijn dan ooit. Mensen die graag een coöperatief potje gamen, kunnen de toekomst positief tegemoet zien. Een tijd geleden zagen we de plotse populariteit van de ouderwetse pijl en boog in games. Nu lijkt hetzelfde te gebeuren, maar dan met co-op games.

  Dead Island 2 Preview - Meer zombies!

  Dead Island werd enkele jaren geleden met een indrukwekkende trailer onthuld. Voor deel twee wordt eenzelfde aanpak gebruikt. Onder het genot van een vrolijk muziekje zien we Los Angeles veranderen in een door zombies overlopen stad. Maar weet de nieuwe ontwikkelaar Yager die sfeer door te zetten in de game?

  Top 10 hoogtepunten E3 2014 Sony PlayStation persconferentie

  Voor de nachtbrakers en diehard gamers was om drie uur midden in de nacht de E3 persconferentie van Sony. Ondanks het late tijdstip bleven veel fans tot diep in de nacht wachten. Voor degene die het allemaal hebben gemist stelt XGN een top tien samen met de hoogtepunten. In het kader van beter laat dan nooit!

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.