Recente toppers nu extra goedkoop in de PlayStation Store!

News
vrijdag, 14 juli 2023 om 11:00
fifa 23 mbappef1663854796
Je kan weer profiteren van mooie deals van Sony. Toppers als FIFA 23, WWE 2K23, Dead Island 2, Hogwarts Legacy en Call of Duty zijn dit weekeinde met flinke korting in de PlayStation Store te koop!
Sony luidt het weekeinde in en doet dat op de manier waar wij van houden: met grote kortingen op recente AAA titels! FIFA 23, Hogwarts Legacy en meer zijn nu flink in prijs verlaagd. Niets houdt je dus nog tegen om een nieuw avontuur te ontdekken of je portie sporten te scoren!

Vakantiesale van start in de PlayStation Store

Het is zomervakantie en dat betekent dat de meeste gamers veel extra vrije tijd hebben, maar dat het aantal nieuwe releases beperkt is. Gelukkig heeft Sony een aantal recente toppers flink in prijs verlaagd waardoor deze nu voor de laagste prijs ooit te koop zijn! Een mooi moment dus om toe te slaan. Met deze toppers kom je de zomer wel door!

FIFA 23

Het voetbalseizoen is afgelopen en hoewel sommige teams alweer aan het trainen zijn, duurt het nog wel even voor het echte werk weer gaat beginnen. Wie niet kan wachten tot de diverse competities weer gaan starten heeft geluk: Sony heeft FIFA 23 nu flink afgeprijsd! De FIFA 23 Ultimate Edition is nu maar liefst 60 procent afgeprijsd naar 39,99 euro, dat is dus voordeliger dan de reguliere editie! De Ultimate Edition bestaat uit FIFA 23 voor PS4, PS5, 4600 FIFA punten en de gratis uitbreiding FIFA World Cup.
hogwarts legacyf1674726087

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy is pas een paar maanden oud maar nu al flink in de aanbieding! Je scoort Hogwarts Legacy nu al met een prettige korting van 20 procent. Keer terug naar de legendarische tovenaarsschool in de tijd ruim voordat Harry die bezocht.
Onderzoek een eeuwenoud geheim dat het voortbestaan van de magische wereld bedreigt. Vecht met je vrienden tegen duistere tovenaars en bepaal het lot van de tovenaarswereld! Ben je nog niet overtuigd van de game, dan kunnen PS Plus abonnees de game eerst gratis uitproberen.
2023 03 234 dead island 2 1f1681728714

Dead Island 2

Ook Dead Island 2 is flink in de mats. De game is pas een paar maanden oud en nu al met 25 procent korting in de Store te scoren! Dat betekent dat je extra voordelig je vakantieticket naar HELL-A kan boeken en de meest brute zombiekills kan gaan scoren. Naast de reguliere versie is ook de Gold Edition flink in prijs verlaagd: die koop je nu met 20 procent korting.
call of duty modern warfare 2 posterf1666878320

Call of Duty: Modern Warfare II

Ook de meest recente editie van Call of Duty is deze week flink in de aanbieding. In deze game keren we terug naar Modern Warfare II, waarin Infinity Ward aan het roer staat en we als onderdeel van Task Force 141 de wereld over gestuurd worden om met geweld de vrede af te dwingen. Naast de epische singleplayer-campagne kan je aan de slag in de vele multiplayer-gevechten en tactische coöp uidagingen aangaan in Special Ops.
wwe 2k23 cross gen digitale editief1689315581

WWE 2K23

Wie de sport wat minder serieus neemt kan nu met WWE 2K23 aan de slag. Met de sterren van de WWE, waaronder Roman Reigns, "American Nightmare" Cody Rhodes, Ronda Rousey, Brock Lesnar, "Stone Cold" Steve Austin en John Cena is er altijd meer dan genoeg actie. Stap in de ring en versla je tegenstanders op de meest brute wijze! Scoor WWE 2K23 nu voor zowel PS4 als PS5 met 35 procent korting, of probeer eerst de 2 uur durende demo voor PS Plus abonnees.
Met deze goedkope edities van recente games komen PlayStation gamers de lange zomer wel door! Vergeet ook niet dat Sony binnenkort weer heel veel games toevoegt aan de PS Plus collectie voor nog meer speelplezier!