Top 5 beste Xbox Series X/S games van 2023 tot nu toe

Article
zondag, 16 juli 2023 om 17:30
xbox series x xbox series sf1628074558
We zitten alweer halverwege het jaar, wat betekent terugkijken naar de games van de eerste helft van 2023. Dit zijn de 5 beste Xbox Series X/S games tot nu toe.
Xbox begon dit jaar meteen met een surprise release: de ritme-actie game Hi-Fi Rush. Deze game volgt Chai, wiens muziekspeler per ongeluk in zijn borst wordt geïmplanteerd, waardoor hij nu ritmisch kan vechten. De game werd goed ontvangen: op Metacritic krijgt de Xbox Series X/S-versie een score van 87 van critici en een 8.9 van gewone spelers.
Een andere Xbox-exclusive van dit jaar is Redfall, een first-person shooter waarin je tegen zowel vampiers als menselijke vijanden moet vechten. XGN gaf de game een 8 en schreef het volgende in onze review: ‘’De nieuwe titel van Arkane doet iets anders dan de concurrentie op het gebied van co-op shooters en dat pakt goed uit. De gameplay is sterk, er is een enorme diversiteit aan wapens en met co-op en singleplayer heb je twee compleet verschillende manieren om Redfall te spelen.’’

Beste niet-exclusive games op Xbox Series X/S

De laatste drie titels op ons lijstje zijn geen exclusives: Diablo IV, Resident Evil 4 en Dead Island 2. Deze games zijn namelijk ook te spelen op pc (Windows) en PlayStation, maar dat betekent niet dat ze niet thuishoren op dit lijstje. Stuk voor stuk kregen ze ieder een hoog cijfer in onze reviews.
Diablo IV kreeg een 9.4, met het enige minpunt een paar visuele kwaaltjes en bugs. De remake van Resident Evil 4 een 9.3, met als minpunt dat de game grafisch blijkt steken op last-gen kwaliteit. Als laatste kreeg Dead Island 2 een 8.5, met puntaftrek wegens laadschermen op last-gen consoles en kleine technische mankementen.

Populair Nieuws