Game Pass krijgt vanuit het niets grote zombie game erbij

News
donderdag, 22 februari 2024 om 9:30
dead island 2 brutef1678295420
Gisteren maakte Microsoft bekend welke games de komende weken toegevoegd worden aan Game Pass. Daar was de consolebouwer blijkbaar niet tevreden mee, want binnen twee dagen wordt uit het niets nóg een game toegevoegd. Dat is ook nog eens geen kleintje!
Micorsoft verrast vanmorgen abonnees van Xbox Game Pass en Game Pass Ultimate abonnees. Nog geen 48 uur geleden werden de nieuwe toevoegingen aan Game Pass voor de tweede helft van februari bekendgemaakt. Daar zat ook de klapper Tales of Arise bij.

Toch was Microsoft blijkbaar niet helemaal tevreden. Binnen 24 uur heeft de consolebouwer daar onaangekondigd nóg een game aan toegevoegd. Vanaf nu is de zombie-game Dead Island 2 beschikbaar op de dienst.

Dead Island 2 nu op Game Pass

Dead Island 2 speelt zich af in een door zombies overlopen Los Angeles, of zoals dat in de game heet: Hell-A. Jij blijkt immuun voor zombie-beten en dus mogelijk de sleutel tot de redding van de mensheid tegen de zombies.
Je baant je een weg door de diverse wijken van L.A., onderweg rondmeppend met een groot arsenaal aan in elkaar geflanste wapens. De zombies zijn prettig uit elkaar te meppen en reageren anatomisch correct op jouw geweld. Armen en benen vliegen door de lucht, net als een kaak of halve schedel.
Dead Island 2 is een game die blijft boeien door steeds nieuwe mogelijkheden aan de gameplay toe te voegen. Ook de zij-missies zijn leuke toevoegingen. We gaven de game in onze review dan ook een welverdiende 8,5.
Nu kunnen abonnees van Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate de game zonder extra kosten spelen op Xbox of via Xcloud. De game is (nog) niet op PC speelbaar. Mogelijk volgt dat op nog een later moment.