Counter-Strike: Global Offensive

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Shooter

  Gemaakt door Valve en uitgegeven door Valve

  8

  Counter-Strike: Global Offensive Artikelen

  Top 10 beste gratis multiplayer shooters voor PC

  Zestig euro betalen voor de nieuwste Call of Duty of Battlefield is niet iets waar iedereen op zit te wachten. Gelukkig zijn er genoeg free-to-play shooters voor op de PC. Wij hebben de top 10 beste gratis multiplayer shooters voor PC voor jullie op een rijtje gezet.

  De 100 beste games van het decennium – #30 tot en met #21

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Maar wat waren nu de 100 beste games van het decennium? XGN.nl zet ze voor jou op een rijtje in een mooie top 10, met vandaag de nummers 30 tot en met 21!

  Vijf games waarvan we een Classic versie willen zien - Meer zoals WoW Classic graag!

  Na World of Warcraft Classic zijn veel fans achter gekomen dat oude games nog steeds heel goed kunnen zijn. Zelfs Ninja, een populaire Fornite streamer is naar World of Warcraft Classic overgestapt. Dit doet je toch denken: welke games zouden nog meer een “Classic” versie moeten krijgen?

  Top 10 beste FPS games aller tijden - Schieten tot je niet meer kan!

  Ben jij de beste schutter aller tijden? Dan heb je vast en zeker veel FPS games gespeeld en weet je wel raad met een pistool, machinegeweer of RPG. Laten we lekker schieten in de beste FPS games aller tijden, want wij zetten de tien beste op een rij.

  Deze vijf bedrijven zijn tijdens E3 2019 niet aanwezig

  Het is bijna tijd voor E3 2019, het Valhalla voor gamers wereldwijd, waar de nieuwste games worden aangekondigd en zelfs op de beursvloer gespeeld kunnen worden. Bedrijven laten zich van hun beste kant zien en pakken meestal uit met spectaculaire shows. Een paar bedrijven slaan dit jaar E3 over en wij hebben deze vijf bedrijven op een rijtje gezet.

  Counter-Strike: Global Offensive Nieuws

  CS:GO brengt nieuws over oorlog naar Rusland

  Mensen doen soms creatieve dingen met games. Met name level-editors bieden veel mogelijkheden. Een Finse krant zet een custom map in CS:GO nu op een heel bijzondere manier in.

  Valve trademark voedt opvallende geruchten

  Je hoort vaak dat Nintendo onvoorspelbaar is, maar Valve kan er ook wat van. Een franchise die het bedrijf al in ruim tien jaar niet heeft aangeraakt zou namelijk een vervolg krijgen. Een nieuw handelsmerk voedt die geruchten verder.

  'Counter-Strike 2 verschijnt ineens later deze maand'

  De Counter-Strike franchise is ondertussen al behoorlijk oud, met verschillende versies die zijn uitgekomen. Momenteel is Counter-Strike: Global Offensive de huidige editie, maar het lijkt erop dat Valve ineens komt met Counter-Strike 2 later deze maand.

  Koop alle Valve games nu voor een extreem lage prijs!

  De Steam herfst sale is gestart en een van de aanbiedingen betreft alle games die Valve ooit gemaakt heeft in een wel heel bijzonder scherp geprijsde bundel.

  Er is een kwetsbare fout in CS:GO gevonden

  Er is een jarenoude fout gevonden in Counter-Strike: Global Offensive, waardoor hackers toegang tot je PC kunnen krijgen door je een Steam uitnodiging te sturen om mee te spelen in de populaire online shootergame.

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.