Concrete Genie

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Avontuur & puzzel

  Gemaakt door Pixelopus en uitgegeven door Sony

  8

  Concrete Genie Artikelen

  5 games die je met het nieuwe PS Plus moet proberen

  Het nieuwe PlayStation Plus is eindelijk gelanceerd en daarin zit een plan dat tal van PS4 en PS5-games voor je klaar zet om te proberen. Van grote titels die zijn ondergesneeuwd tot kleinere games die je misschien nog nooit hebt gezien; we zetten ze voor je op een rijtje. Dit zijn vijf games die je met het nieuwe PS Plus moet proberen.

  Reageer en Win: Concrete Genie en Detroit Become Human codes en merch!

  We gaan nog even een koud weekend tegemoet in Nederland, maar gelukkig hebben we wat mooie prijzen om jullie op te warmen. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk merch weg van Concrete Genie en Detroit Become Human en codes van PlayStation Plus en PS Now!

  Dit zijn de gratis PS Plus games van februari 2021

  De afgelopen maanden zagen we al mondjesmaat PS5-games voorbij komen in de gratis PS Plus line-up. Eerst kwam Bugsnax als gratis PlayStation Plus game voorbij, waarna Maneater voor PS5 volgde. In februari 2021 mogen we aan de slag met verse games, waaronder twee PlayStation 5 toppers! Dit zijn de gratis PS Plus games van februari 2021.

  De beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear (week 13)

  Het is weer tijd voor een nieuwe lijst vol met lekkere aanbiedingen. En die kunnen we nu wel gebruiken, aangezien de meeste mensen thuis moeten werken of gedwongen thuis zitten. We hopen dat je met deze beste aanbiedingen van de week jezelf toch nog kunt vermaken.

  5 korte games die ideaal zijn als je thuis moet blijven door het coronavirus

  Verveling kan al snel toeslaan als je geforceerd thuis moet zitten en mogelijk heb je geen zin om constant dezelfde game te spelen. Gelukkig zijn er ook duizenden korte games die je kunt spelen. Dit zijn vijf korte games die ideaal zijn als je door het coronavirus thuis moet blijven!

  Concrete Genie Nieuws

  Maker van Concrete Genie werkt met Sony Pictures Animation aan PS5 game

  De maker van Concrete Genie, PixelOpus, heeft grote plannen voor de volgende game. De volgende titel wordt gemaakt met Unreal Engine 5 en niet alleen dat, maar de game wordt ook nog eens in samenwerking met Sony Pictures Animation gemaakt, die ook Into the Spider-Verse heeft gebracht. Het wordt dus ongetwijfeld een unieke titel.

  Tip: Vergeet niet de PlayStation Plus games van februari 2021 te downloaden!

  Sony heeft weer de stopwatch erbij gehad, want de PlayStation Plus games van februari 2021 zijn zojuist bekendgemaakt. komende maand krijgen we voor de PlayStation 5 een gratis game, naast twee gratis toppers voor de PS4!

  Gave Easter Egg gevonden in Ghost Of Tsushima

  Ghost Of Tsushima is een prachtige game waarin de Japanse levensstijl centraal staat. Een oplettende gamer heeft in de game een mooie easter egg gevonden die hommage doet aan andere PlayStation exclusives.

  Nieuwe State of Play op de planning voor volgende week

  Nadat we vorige week al nieuws kregen over een Media Event voor The Last of Us Part II heeft Sony nu zelf details onthuld over een nieuwe State of Play. De eerstvolgende uitzending staat op de planning voor volgende week. Verwacht nieuwe games, updates over onthulde titels en meer.

  Alle bevestigde exclusieve PlayStation games 2018

  PlayStation liefhebbers opgelet! Er staan dit jaar weer een hoop mooie exclusives voor jullie klaar. Er zijn meer dan genoeg titels die enkel op de PlayStation uit gaan komen dit jaar. Daarom hebben wij alle bevestigde exclusieve PlayStation games 2018 op een rijtje gezet.

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.