Maker van Concrete Genie werkt met Sony Pictures Animation aan PS5 game

News
vrijdag, 04 juni 2021 om 10:30
concrete genief1613139367
De maker van Concrete Genie, PixelOpus, heeft grote plannen voor de volgende game. De volgende titel wordt gemaakt met Unreal Engine 5 en niet alleen dat, maar de game wordt ook nog eens in samenwerking met Sony Pictures Animation gemaakt, die ook Into the Spider-Verse heeft gebracht. Het wordt dus ongetwijfeld een unieke titel.
PixelOpus Interactive Entertainment, de ontwikkelaar van Concrete Genie, werkt samen met Sony Pictures Animation voor een nieuwe PlayStation 5 titel. Dit blijkt uit een vacature die Sony open heeft staan voor de nieuwe titel. Zo wordt er gezocht naar iemand die wil helpen met het programmeren van de nieuwe game.
De samenwerking tussen de ontwikkelaar en Sony Pictures Animation is groot nieuws. We kunnen er dus al bijna vanuit gaan dat er geweldige stijl en animaties in voor gaan komen, en kwalitatief ook niet onder doet aan de voorganger, Concrete Genie.

Concrete Genie 2 of een heel nieuwe game?

Wat de nieuwe game precies gaat inhouden is niet duidelijk. Het enige wat we zeker weten is dat de samenwerking nodig is voor de nieuwe titel. Mogelijk krijgen we meer te zien in een nieuwe State of Play of PlayStation Experience na de E3, maar dat is nog maar afwachten.
De samenwerking laat wel zien dat de studio alles uit de kast haalt om prachtige animaties te creëren, dus waar we vrijwel vanuit mogen gaan is dat we een creatieve en unieke game op onze lijst kunnen gaan zetten.