Tip: Vergeet niet de PlayStation Plus games van februari 2021 te downloaden!

  Sony heeft weer de stopwatch erbij gehad, want de PlayStation Plus games van februari 2021 zijn zojuist bekendgemaakt. komende maand krijgen we voor de PlayStation 5 een gratis game, naast twee gratis toppers voor de PS4!

  Update 2 - Vergeet niet de PlayStation Plus games van februari 2021 te downloaden

  Sony heeft vandaag de gratis PlayStation Plus games van maart 2021 bekendgemaakt. Dat betekent dat de games van februari 2021 bijna vervallen. Heb jij deze toppers nog niet binnengehaald? Doe dat dan nu nog, want op twee maart 2021 zijn ze niet meer gratis.

  Update - De PlayStation Plus games van februari 2021 zijn nu beschikbaar

  De gratis PlayStation Plus games die Sony voor februari 2021 beschikbaar maakt voor PlayStation 4 en PlayStation 5 bezitters, zijn vanaf vandaag te downloaden. De games zijn de hele maand februari gratis in de PlayStation Store als je een PSPlus abonnement hebt. Welke games deze maand gratis zijn, lees je hieronder in het originele bericht!

  Originele bericht:

  Sony heeft vandaag de gratis PSPlus games voor februari 2021 bekendgemaakt. Komende maand gaan we niet alleen aan de slag met Destruction AllStars op PS5 (die gratis is tot en met 5 april 2021), maar krijgen we een hele dikke line-up voor de PlayStation 4. Control: Ultimate Edition en Concrete Genie zijn namelijk de hele maand gratis voor PlayStation Plus leden!

  Waar Sony ons de afgelopen maanden al een paar toffe PS5 games cadeau gaf, krijgen we er deze maand eigenlijk zelfs twee. Control: Ultimate Edition is namelijk een game die een flinke boost krijgt op de PlayStation 5. De ultieme editie van de game ziet er niet alleen beter uit op de nieuwe console, maar bevat daarnaast ook nog de The Foundation en AWE uitbreidingen. Natuurlijk oogt Concrete Genie zowel op de nieuwe console als op de oude console heerlijk met zijn felle kleuren. Verder ondersteunt de game PlayStation VR, waardoor gamers met een PSVR-bril weer heerlijk kunnen smullen.

  PlayStation Plus games van februari 2021 vervangen die van januari 2021.

  De gratis PlayStation Plus games van januari 2021 hebben inmiddels plaatsgemaakt voor deze drie geweldige games. Tot 2 januari kon je nog gratis Maneater op PS5 bemachtigen, en kon je voor de PS4 Shadow of the Tomb Raider en Greedfall downloaden.

  Control

  Verkijgbaar vanaf 27 august 2019

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.