Reageer en Win: Concrete Genie en Detroit Become Human codes en merch!

Article
vrijdag, 12 februari 2021 om 16:00
concrete genief1613139367
We gaan nog even een koud weekend tegemoet in Nederland, maar gelukkig hebben we wat mooie prijzen om jullie op te warmen. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk merch weg van Concrete Genie en Detroit Become Human en codes van PlayStation Plus en PS Now!

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op de Logitech G733 Blue Wireless Gaming Headset. Om de prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.
De winnaar van de Logitech G733 Blue is geworden... Reiverdemon!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win – Merch en codes van Concrete Genie en Detroit Become Human

Sony is deze maanden lekker vrijgeving voor leden van PlayStation Plus en PlayStation Now. Op eerstgenoemde dienst is deze maad namelijk gratis Concrete Genie te downloaden, terwijl de meeslepende game Detroit Become Human sinds 2 februari te spelen is via PlayStation. Om dat te vieren geven we in samenwerking met BAAS Amsterdam mooie merch weg van beide games en natuurlijk ook één code voor een gelukkige winnaar om de bijbehorde game te kunnen spelen! Vergeet ook niet om in je bericht aan te geven op welke spullen je kans wil maken en je maat! De merch die je kan winnen zijn:
Detroit Become Human
  • Detroit Become Human t-shirts (S/M/L) - 5 stuks
  • Code PlayStation Now - 1 stuk
Concrete Genie
  • Concrete Genie t-shirts (M/L) - 5 stuks
  • Concrete Genie stickers - 10 stuks
  • Concrete Genie plushies - 10 stuks
  • Code PlayStation Plus - 1 stuk
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws