Call of Duty: WW2 Nieuws

  Call of Duty singleplayer modus bevestigd voor nieuwste deel

  Het nieuwste deel van de Call of Duty franchise krijgt weer een singleplayermodus. Dit maakt Activision Blizzard bekend tijdens de conference call over de laatste kwartaalcijfers. De nieuwe Call of Duty game komt in 2019 uit en wordt door Infinity Ward gemaakt.

  Amazon Prime Day deals voor het eerst in Nederland

  De Amazon Prime Day deals zijn van start gegaan en dat brengt flink wat aanbiedingen met zich mee. Het is de eerste keer dat er in Nederland een Amazon Prime Day is. Het betekent flinke kortingen voor Amazon Prime leden op onder andere games en hardware

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  Call of Duty WW2 update past divisies aan

  Aan het begin van een game kun je kiezen welke divisie je pakt. Elk van deze divisie heeft zo weer zijn eigen specialiteit, maar in de nieuwe Call of Duty WW2 update hebben deze specialiteiten een ommekeer van 180 graden gemaakt. Zo heeft iedere divisie nu andere kenmerken.

  Tweede Call of Duty WW2 DLC is uitgebracht

  De tweede Call of Duty WW2 DLC is vanaf nu beschikbaar voor iedereen op de PlayStation 4. Xbox One en PC spelers zullen het nog even moeten doen met het eerste uitbreidingspakket: The Resistance, de tweede DLC zal namelijk pas later verschijnen op de twee platformen.

  Nieuwe Call of Duty WW2 DLC trailer uitgebracht

  Er is een nieuwe Call of Duty WW2 DLC trailer uitgebracht. Het gaat om de tweede DLC voor de game, genaamd The War Machine. De DLC zal vanaf 10 april verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4. Een release voor Xbox One en PC volgt later.

  Nieuwe Call of Duty WW2 DLC onthuld door Activision

  De tweede Call of Duty WW2 DLC is onthuld door Activision. Het gaat om de War Machine DLC met een hoop nieuwe content. De nieuwe uitbreiding zal vanaf 10 april beschikbaar zijn voor PlayStation 4. Een exacte releasedatum voor Xbox One en PC is nog niet bekend.

  Call of Duty WW2 event brengt nieuwe map en modus

  Er is een nieuw Call of Duty WW2 event aan de gang ter ere van St Patrick’s Day. Het evenement brengt een nieuwe map en een modus waarbij spelers op een vijand moeten jagen.

  Call of Duty WW2 update brengt Gun Game en Prop Hunt terug

  Er is weer een Call of Duty WW2 update. Voor deze nieuwe patch zullen veel fans van het populaire schietspel wel warm lopen, want Gun Game en Prop Hunt keren terug. Deze modi waren alleen te spelen tijdens het Winter Siege evenement in het spel, maar keren nu permanent terug.

  Eerste Call of Duty WW2 DLC uit voor Xbox One en PC

  Sinds januari kunnen PlayStation 4 eigenaren die in bezit zijn van Call of Duty WW2 de downloadbare content aanschaffen. Xbox One en PC spelers moesten nog een tijd wachten op de Call of Duty WW2 DLC wegens een deal van Acitivision en Sony. Maar nu kunnen ook zij de content downloaden.

  Call of Duty WW2 multiplayer gratis te spelen op Steam dit weekend

  De Call of Duty WW2 multiplayer is dit weekend gratis te spelen voor PC gebruikers. Op Steam start 23 februari het gratis weekend voor de multiplayer van de shooter. Dit gratis weekend loopt door tot en met 25 februari.

  Call of Duty WW2 update past meer wapens aan

  De nieuwe Call of Duty WW2 update betekent het einde van het The Resistance evenement dat 23 januari begon. Dit heeft Sledgehammer vandaag bekendgemaakt in een post op Reddit. De update brengt weer een aantal aanpassingen aan de wapens.

  Xbox Deals with Gold kortingen - Sportgames van 2K

  Het is tijd voor een hoop Xbox Deals with Gold kortingen. Deze week zijn er een hoop sport games van 2K die te koop zijn met kortingen.

  Nieuwe Call of Duty WW2 trailer voor eerste DLC

  Er is een nieuwe Call of Duty WW2 trailer uitgebracht voor de eerste DLC. De DLC komt vandaag uit voor de PlayStation 4. Over dertig dagen komt de uitbreiding naar de Xbox One en PC.

  Call of Duty WW2 The Resistance DLC trailer uitgebracht

  Het duurt niet lang meer voordat de eerste grote Call of Duty WW2 DLC uitkomt. Om dat te vieren heeft Activision een nieuwe Call of Duty WW2 The Resistance DLC trailer uitgebracht.

  Call of Duty WW2 update past veel wapens aan

  Het is altijd wikken en wegen als het gaat om de wapens in Call of Duty WW2. De ene keer voel je je met jouw favoriete wapen net een god en de andere keer ben je de schlemiel in het potje. Met elke Call of Duty WW2 update past ontwikkelaar Sledgehammer Games iets aan, dus ook deze keer!

  Nieuwe Call of Duty WW2 trailer met nazi zombies uit DLC

  Er is een nieuwe Call of Duty WW2 trailer uitgebracht die The Darkest Shore toont. Dit nieuwe hoofdstuk, dat draait om de nazi zombies, is inbegrepen bij de eerste DLC van Call of Duty: WW2.

  MediaMarkt Xbox One S bundel aanbieding met gratis tweede game naar keuze

  'It's the most wonderful time of the year...' Al helemaal voor ons gamers, want met de kerstperiode zijn er weer een paar hele toffe deals in te slaan. Zo ook deze MediaMarkt Xbox One S bundel aanbieding, waar je voor een prikkie de Xbox One S met game kan ophalen, en daar ook nog eens een tweede game naar keuze extra gratis bij krijgt!

  Meer Call of Duty WW2 DLC info bekendgemaakt

  Er is meer info omtrent de eerste Call of Duty WW2 DLC naar buiten gekomen. Activision heeft een video vrijgegeven waarin de ontwikkelaars van Sledgehammer Games laten zien wat we allemaal kunnen verwachten van de eerste uitbreiding van de game, die Resistance heet.

  PlayStation 4 kopen? Grote korting vanaf 15 december!

  Wil je een PlayStation 4 kopen? Dan is dit je kans! In de folder van Intertoys worden twee PlayStation 4 modellen onthuld die je voor een lage prijs kunt aanschaffen vanaf 15 december. Ook Game Mania gaat stunten met de PS4! We hebben alle deals op een rijtje gezet.

  Call of Duty WW2 Winter Siege event maakt game tijdelijk winters

  Er zijn meer details over het Call of Duty WW2 Winter Siege event. Het speciale evenement hult de game een maand lang in wit.

  Call of Duty WW2 Ranked Play vandaag online

  Het duurde even, maar het is bevestigd! Sledgehammer Games heeft bekendgemaakt dat vandaag de Call of Duty WW2 Ranked Play online zal gaan. Dus, laat de innerlijke pro gamer maar weer in je los en schiet iedereen aan flarden in deze competitieve game modus.

  Call of Duty WW2 update zorgt voor veranderingen

  Misschien wel de meest geanticipeerde game van het jaar: Call of Duty WW2. Het spel komt nu met een patch waardoor er een aantal dingen worden verbeterd en aangepast. Veel mensen zullen deze Call of Duty WW2 update dan ook gaan waarderen óf haten, want één van de beste wapens in het spel wordt generfd.

  Call of Duty WW2 video lek laat nieuwe modi en wapens zien

  Call of Duty World War 2 is inmiddels al bijna een maand uit en dus is het bijna tijd voor de grotere en kleine DLC. Delen daarvan zijn middels een Call of Duty WW2 video lek de weide wereld ingeslingerd.

  Aankomend Call of Duty WW2 event viert Thanksgiving

  In de Verenigde Staten is Thanksgiving een nationale feestdag die altijd op de vierde donderdag van november gevierd wordt. Laat die dag nou net morgen zijn en dus viert Activision dit met een speciaal Call of Duty WW2 event.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.