De 10 beste PlayStation Store deals van dit moment - Red Dead en Assassin's Creed

  PlayStation pakt weer uit in de webwinkel met flinke kortingen op games. Deze games zijn bijna allemaal voor dertig procent of meer afgeprijsd, koop ze voordat de acties weg zijn. Dit zijn de beste PlayStation Store deals van dit moment! Deze deals zijn allemaal geldig tot en met 21 februari 2019.

  10. Assassin’s Creed Odyssey Deluxe Edition

  We beginnen deze lijst met de beste PlayStation Store deals van dit moment met Assassin’s Creed Odyssey. Niet zomaar Assassin’s Creed Odyssey. Nee, de Deluxe Edition van de game is dit keer in de korting. Je bespaart met deze deal maar liefst 52 procent op Assassin’s Creed Odyssey. Met de Deluxe Edition krijg je extra legendarische wapens, uitrusting, een xp-boost en een tijdelijke Drachmae-boost.

  Koop Assassin’s Creed Odyssey Deluxe Edition van 84,99 nu voor 39,99 euro!

  Ga in Assassin’s Creed Odyssey op avontuur door Griekeland tijdens de oorlog tussen Athene en Sparta. Bepaal zelf hoe jij je leven lijdt in deze game, je mag daarnaast ook zelf bepalen of je als Alexios of Kassandra speelt. Maak de juiste keuzes, voordat je spijt van de verkeerde krijgt. Deze game is een lust voor het oog en simpelweg geweldig.

  9. Shadow of the Tomb Raider

  Op nummer negen in deze lijst met beste PlayStation Store deals van dit moment staat Shadow of the Tomb Raider. Dit avontuur van Lara Croft is flink afgeprijsd en is nu voor de helft van de prijs te koop in de PlayStation Store. Jaag op Trinity, de organisatie verantwoordelijk voor de dood van haar vader en ga op ontdekkingsreis in de jungle.

  Koop Shadow of the Tomb Raider van 69,99 nu voor 34,99 euro!

  In onze Shadow of the Tomb Raider review staat: “Uiteindelijk is Shadow of the Tomb Raider misschien wel de beste game van de trilogie. Van begin tot einde word je meegenomen in een gaaf avontuur waarbij Lara Croft steeds menselijker wordt. Met een goede balans tussen puzzels, gevechten en ontdekkingstochten waan jij je door een avontuur waarin alles gevaarlijk is. Als je hebt genoten van de eerdere games dan ga je dit ook doen met Shadow of the Tomb Raider!”

  8. Just Cause 4

  Op nummer acht in deze lijst met de beste PlayStation Store deals van dit moment staat Just Cause 4. Bespaar 35 procent op deze deal en geniet van over-the-top actie in een tropisch paradijs vol witte stranden, tornado’s en diepe zeeën. Ontdek de mysteries rondom Espinoza, de man die op het eiland Solís het weer kan controleren

  Koop Just Cause 4 van 69,99 nu voor 44,99 euro!

  Lees onze Just Cause 4 review voor onze mening over de game: “Het verhaal in Just Cause 4, dat ons doet denken aan Rogue One: A Star Wars Story, heeft niet heel veel om handen, ondanks de interessante opzet. Het verhaal doet namelijk meer dienst als een excuus voor extreme set-pieces en over-the-top actie waar de Just Cause-franchise in excelleert. Met name de missies waarin je de generatoren voor het extreme weer overneemt zijn om je vingers bij af te likken dankzij de vernieuwde physics engine.”

  7. Battlefield V Deluxe Edition

  Op nummer zeven in deze lijst met de beste PlayStation Store deals van dit moment staat de Battlefield 5 Deluxe Edition. Dit is al de tweede Deluxe Edition in deze special, en is overigens niet de laatste om het nog even spannend te houden. Bespaar met deze deal zo’n 55 procent en waan je in de oorlogsgebieden van Battlefield 5.

  Koop de Battlefield 5 Deluxe Edition van 89,99 nu voor 39,99 euro!

  In Battlefield 5 waan je jezelf midden in de Tweede Wereldoorlog en ben je soldaat voor zowel de geallieerden en Duitsers. Iets waar Battlefield onder andere bekend om staat zijn de extreem grote maps, die vooral met de spelmodus Operations naar voren komen. We gaven de game een 8,8 in onze Battlefield 5 review.

  6. Destiny 2 Forsaken Complete Collection

  Op nummer zes in deze lijst met de beste PlayStation Store deals van dit moment staat Destiny 2 Forsaken. De game is al aardig in prijs afgenomen sinds de komst van Black Armory, maar Forsaken is nog wel een essentieel deel in Destiny 2. Door Forsaken kwam Destiny 2 weer terug op de rails. Bespaar met deze deal maar liefst 45 procent en krijg toegang tot de Annual Pass content die gepland staat voor later dit jaar. (Plus de DLC’s Curse of Osiris en Warmind)

  Koop de Destiny 2 Forsaken Complete Collection van 99,99 nu voor 54,99 euro!

  In Forsaken ga je voor het eerst naar de Dreaming City en naar de Tangled Shore op de Reef. De raid, The Last Wish, is dan ook voor het eerst voor je beschikbaar. Door de Annual Pass hoef je je na het hoofdverhaal alleen niet te vervelen, je hebt nog zat te doen om tot je maximale krachtlevel te komen.

  5. Call of Duty: WWII Digital Deluxe

  Op nummer vijf in deze lijst met de beste PlayStation Store deals van dit moment staat Call of Duty: WW2 Digital Deluxe. Je krijgt door deze deal de Deluxe Edition met flinke kortingen, daar maken de Divisions-pack, Zombies-camo en multiplayer upgrades deel van uit. De bekende Call of Duty elementen keren in WW2 terug: multiplayer, zombie modus en campaign.

  Koop Call of Duty: WWII Digital Deluxe van 99,99 nu voor 44,99 euro!

  In onze Call of Duty: WW2 review staat: “Het spreekt tot de verbeelding dat een openingsscène als die van Saving Private Ryan je direct op het puntje van je stoel brengt. Vanaf het moment dat de boot opengaat, is het taak om heelhuids de bunkers van de Duitsers te bereiken op het strand. Een heftige en intense scène die je direct kennis laat maken met de nieuwe dynamiek die de singleplayer bevat.”

  4. Monster Hunter: World Deluxe Edition

  Op nummer vier in deze lijst met de beste PlayStation Store deals van dit moment staat de Monster Hunter: World Deluxe Edition. Deze game is op dit moment voor de helft van de prijs te kopen in de PlayStation Store, waarbij je als extra’s een aantal uitrustingsstukken, emoties, kapsels, stickers en 14 speciale avatars krijgt.

  Koop Monster Hunter: World Deluxe Edition van 59,99 nu voor 29,99 euro!

  In de review staat: In Monster Hunter: World ga je als monsterjager op zoek naar vele verschillende monsters. In de review staat: “Monster Hunter World is een monsterlijk en beestachtig goede game geworden. Laten we vooropstellen dat het vrijwel onmogelijk is om een zo compleet en nauwkeurig beeld van dit avontuur te schetsen. De levendige wereld van 'The New World' omvat zoveel monsters, geheimen en grondstoffen dat je er een boek aan zou kunnen wijden.”

  3. WWE 2K19 Digital Deluxe Edition

  Op nummer drie in deze lijst met de beste PlayStation Store deals van dit moment staat de WWE 2K19 Digital Deluxe Edition. Krijg met de Digital Deluxe Edition toegang tot meerdere worstelaars en de WWE 2K19 Season Pass. Op de voorkant staat worstelaar AJ Styles, ex-titelhouder in WWE. Vecht in 2K19 met welke worstelaar dan ook en maak jouw eigen droomwedstrijd.

  Koop de WWE 2K19 Deluxe Edition van 99,99 nu voor 44,99 euro!

  In WWE 2K19 heb je talloze mogelijkheden je eigen wedstrijd of show samen te stellen. Je kan de worstelaars, de arena’s, de spel modus en de regels allemaal zelf instellen. Je kan zelfs een eigen carrière beginnen door een eigen vechter aan te maken en hem een eigen gimmick te geven.

  2. Madden NFL 19 + FIFA19 (Bundel)

  Op nummer twee in deze lijst met de beste PlayStation Store deals van dit moment staan eigenlijk twee games. De games worden in de PlayStation Store namelijk gebundeld en kosten nu samen maar de helft van de prijs. Het gaat hierbij om de games Madden NFL 19 en FIFA19. Twee vliegen in één klap. Beide games bieden de mogelijkheid een eigen carrière op te starten.

  Koop de Madden NFL 19 + FIFA19 bundel van 89,99 nu voor 44,99 euro!

  In onze Madden NFL 19 review staat: “In Madden NFL 18 is voor de eerste keer de Frostbite-engine toegepast in de game. Dit zorgde daadwerkelijk voor soepelere gameplay en betere phyiscs. De hits van de safeties voelde tien keer zo hard, de running back vloeide beter tussen zijn offensive linemen door en de bal zweeft als het ware uit de handen van de quarterback.”

  1. Red Dead Redemption 2

  Op nummer één in deze lijst met de beste PlayStation Store deals van dit moment staat Red Dead Redemption 2. Deze game kwam op 29 oktober 2018 uit voor Xbox One en PlayStation 4 en is nu al in de korting in de PlayStation Store. De game wordt 28 procent goedkoper en wordt daardoor aantrekkelijk goedkoop. Dat gezien het feit dat games van Rockstar meestal niet echt zakken qua prijs, kijk naar GTA 5.

  Koop Red Dead Redemption 2 van 69,99 nu voor 49,99 euro!

  De cowboy game gaat over Arthur Morgan die samen met de Van Der Linde-gang op de vlucht slaat na een mislukte bankoverval. De speler krijgt aardig wat dilemma’s voorgeschoteld terwijl hij al veel schoten lossend op andere outlaws richt. Voel je een echte cowboy en verken de natuur op je paard in Red Dead Redemption 2.

  De 10 beste PlayStation Store deals van dit moment – Red Dead en Assassin's Creed

  Dit zijn de beste PlayStation deals van dit moment, sla je slag voor 21 februari 2019, want dat gelden de acties niet meer. Welke van deze games ga jij dankzij de korting gegarandeerd halen? Laat het ons weten in de comments! Bekijk alle kortingen in de PlayStation Store.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.