Call of Duty WW2 Headquarters - Top vijf features!

Article
vrijdag, 16 februari 2018 om 13:30
xgn google image
Of het nou van Destiny gejat is of niet, Call of Duty WW2 Headquarters voegt zeker waarde toe aan de titel. Spelers kunnen hier samenkomen met medesoldaten en allerlei dingen ondernemen. Ook kunnen spelers hier hun hardverdiende supply drops openen in het bijzijn van andere spelers. Maar wat is het tofste wat je er kan doen? Je leest het hier!

5. Major Howard

Bij onze grote vriend Major Howard kun je van alles en nog wat verdienen. Voordat je al dit moois gaat binnenhalen, moet je natuurlijk wel eerst wat voor hem doen en dit doe je in de vorm van een variatie aan orders. Deze opdrachten zijn er in drie verschillende soorten: dagelijks, wekelijks en special. Met wekelijkse opdrachten ben je een stuk langer bezig dan de dagelijkse bezigheden, maar dan is de beloning natuurlijk ook een stuk groter.
Beloningen komen in de vorm van supply drops en rare supply drops, exp boosts en crafting parts. Uit supply drops krijg je verschillende beloningen, zoals camouflages voor je wapens, outfits voor je soldaat en calling cards. Mocht dit goed klinken, vergezel Major Howard dan eens in z'n bunkertje!

4. Quartermaster

Een beetje hetzelfde als Major Howard, maar toch net weer een tikkeltje anders. Bij de quartermaster kun je namelijk contracten kopen met speciale punten. Je hebt bij deze uitdagingen ook nog eens tijdslimiet, wat ervoor zorgt dat je flink je best moet doen tijdens het spelen. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om een contract te kopen waarbij je vijftien headshots moet maken in een halfuur. Als je de taak hebt volbracht, kun je je beloning ophalen, meestal in de vorm van supply drops en de andere standaard beloningen.
Ook kun je bij de Quartermaster zogenaamde collecties aanschaffen. Dit zijn verschillende sets aan loot, en als je alles in een set hebt verzameld of gekocht, dan krijg je het zeldzaamste voorwerp van die set. De voorwerpen uit deze sets kun je krijgen door middel van supply drops, maar je kan ze dus ook los kopen. Best handig, maar vaak wel erg duur.
126390

3. Minigames op het strand

Voor slechts tien armory credits kun je een van de vele minigames spelen die te vinden zijn op het strand. Na het inwerpen van je muntjes kan je ervoor kiezen of je de game in kleur of zwart-wit wilt spelen, wat een geinige toevoeging is aan de hele WW2-sfeer. Zo is er minigame waarin je een soort Space Invaders speelt, alleen dan in WW2-stijl.
Baanbrekend is het niet, maar het is zeker grappig om tussen alle explosies en kogels door eens een oud spelletje te spelen aan het water. Aan keuze is er trouwens ook genoeg: er zijn namelijk veertien verschillende minigames, dus aan variatie is ook gedacht.
126391

2. Firing Range

Dé plek om je nieuwste knaller te testen! Met een grote variatie aan kleine en grote doelwitten kun je bijna elk wapen wel goed onder de loep nemen, en het is nog leuk ook. Spelers kunnen ook door bepaalde doelwitten in een bepaalde volgorde te raken challenges halen, en soms zit hier ook nog een tijdlimiet aan vast.
De schietbaan is heel makkelijk te bereiken door er heen te lopen in Headquarters.ââââââ Ook kun je er komen door je favoriete Class te selecteren en er via dat menu heen te gaan.
126392

1. Eén vs. Eén Arena

Er kan natuurlijk maar één nummer één zijn, en ironisch genoeg is dat de één tegen één arena! Hier kun je alle mensen die op dat moment met jou in de Headquarters zitten uitdagen tot een intens één vs. één gevecht. Aan het begin van elke ronde krijgen spelers de keuze uit drie verschillende wapens, waarvan ze er allebei eentje van mogen wegstemmen en er zo één wapen overblijft dat beide spelers dan gaan gebruiken.
Het gevecht is afgelopen als één van de spelers drie kills heeft gemaakt. Na het gevecht komt de winnaar op het dak van een soort bunker te staan, en gaat daar pas vanaf als zijn/haar reeks aan gewonnen gevechten is afgelopen. Deze is overigens ook zichtbaar op het scoreboard bij de arena.

Dit waren de top vijf Call of Duty WW2 Headquarters features!

Wat vind jij van Call of Duty WW2? Ben je het eens met dit lijstje? Laat het ons weten in de reacties hieronder! Mocht je meer willen lezen over deze titel, kun je hier onze review lezen.

Populair Nieuws