Reageer en Win - The Crew 2 goodies, Call Of Duty WW2 DLC + Winnaar Kwartaalprijs

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je elke week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij een aantal goodies weg van The Crew 2 en vier keer Call Of Duty WW2 DLC 3: United Front. Daarnaast maken we in de nieuwe video de winnaar van de kwartaalprijs bekend!

  Vorige week konden jullie kans maken op Little Nightmares Complete Edition voor de Nintendo Switch. We hebben deze Reageer en Win ook de winnaar van onze kwartaalprijs bekend gemaakt, deze doos zat gevuld met:

  Bekijk de video hierboven om te zien of je hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en Win The Crew 2 goodies en Call of Duty WW2 DLC 3

  Deze week maken jullie kans op leuke goodies van The Crew 2! De goodies bestaan uit een T-Shirt, pet, poster, keychain en een logo. The Crew 2 ligt vanaf vandaag in de winkel voor de PS4, Xbox One en PC.

  Daarnaast maak je kans op één van de vier Call of Duty DLC's van United Front. De DLC kost los 14,99 euro en is een maand lang exclusief voor PS4.

  Zo win je!

  Bekijk natuurlijk hierboven de video met alle informatie over de goodies van The Crew 2 en de Call of Duty DLC's!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Call of Duty: WW2

  Verkijgbaar vanaf 3 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.