‘Nieuwe Call of Duty game wordt tijdens E3 2021 niet getoond’

  Wie met verlangende ogen keek naar E3 2021 voor een mogelijke onthulling van de nieuwe Call of Duty-game, moeten we teleurstellen. Deze game wordt naar verluidt namelijk niet in de E3-week getoond, maar waarschijnlijk tijdens een in-game evenement in Call of Duty: Warzone.

  Volgens VGC wordt de nieuwste Call of Duty game niet tijdens E3 2021 gepresenteerd. In plaats van een E3 onthulling, heeft Activision ervoor gekozen om de nieuwste game pas later in de zomer te onthullen door middel van een in-game evenement in Warzone. Zo gebeurde dit ook vorig jaar met Black Ops Cold War. We weten al dat Activision voor de nieuwste CoD-game samenwerkt met Sledgehammer Games en dat de game zich hoogstwaarschijnlijk in de Tweede Wereldoorlog afspeelt.

  Nieuwe Call of Duty-game heeft naar verluidt al een naam

  Hoewel we de onthulling van een nieuwe Call of Duty-game tijdens E3 2021 niet hoeven te verwachten, zijn er al wel een aantal geruchten over de nieuwste Sledgehammer-game. Zo zijn er geruchten dat de game Vanguard heet. De standaard gamemodi zoals campaign, multiplayer en zombiemodus zouden ook in Vanguard zitten en zich allemaal tijdens de Tweede Wereldoorlog afspelen.

  De nieuwe Call of Duty game staat vooralsnog gepland om uit te komen op zowel de laatste generatie als next-gen consoles. VGC meldt ook dat er een nieuwe map voor Call of Duty: Warzone uit zou moeten komen met de release van Vanguard. Een releasedatum voor de game is nog niet bekend.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.