Nieuwste Call of Duty game gemaakt door Sledgehammer Games

News
woensdag, 05 mei 2021 om 11:45
call of duty warzonef1583833409
Het is door Activision Blizzard officieel bevestigd dat de nieuwste Call of Duty game van dit najaar gemaakt wordt door Sledgehammer games. Wat kunnen we nu van de nieuwste CoD-game verwachten?
Sledgehammer maakte en ontwikkelde voorheen eerdere Call of Duty-games, zoals CoD WW2 en Advanced Warfare. Tevens maakte Sledgehammer Games samen met Infinite Ward Modern Warfare 3 en hielp mee aan Black Ops Cold War. Nu staat de ontwikkelaar opnieuw aan het hoofd van de nieuwste game uit de franchise.

Sledgehammer Games ontwikkelt nieuwste Call of Duty game

Tijdens de aankondiging van de kwartaalcijfers van Activision Blizzard maakte Daniel Alegre, president van Activision Blizzard, bekend dat het bedrijf erg enthousiast is over de aankomende Call of Duty-game, die in 2021 nog uitkomt. Ook maakte Alegre tijdens deze aankondiging bekend dat de nieuwste game wordt ontwikkeld en geleid wordt door Sledgehammer Games en dat het er tot nu toe geweldig uitziet. Alegre bevestigd dat de release van de nieuwste CoD-game gepland staat voor deze herfst.
Bekijk de tweet van Sledgehammer Games, net na de aankondiging van Daniel Alegre:
Naast de aankondiging dat Sledgehammer het nieuwe project leidt, geeft Daniel Alegre ook aan dat de nieuwste Call of Duty-game gemaakt wordt voor de next-gen ervaring, met spectaculaire effecten in zowel singleplayer, als multiplayer en andere gamemodi. De game is ontworpen om geïntegreerd te worden met het huidige Call of Duty-systeem die wij kennen, maar tegelijkertijd ook verbeterd kan worden.
Er zijn al langere tijd geruchten dat de nieuwste Call of Duty-game terug gaat naar de Tweede Wereldoorlog. Of dit werkelijk zo is, moeten we nog maar even afwachten.