Call of Duty: WW2 Artikelen

  De 10 beste PlayStation Store deals van dit moment - Red Dead en Assassin's Creed

  PlayStation pakt weer uit in de webwinkel met flinke kortingen op games. Deze games zijn bijna allemaal voor dertig procent of meer afgeprijsd, koop ze voordat de acties weg zijn. Dit zijn de beste PlayStation Store deals van dit moment! Deze deals zijn allemaal geldig tot en met 21 februari 2019.

  De 10 populairste Xbox One games van dit moment!

  Het is inmiddels meer dan vier jaar geleden dat de Xbox One op de Nederlandse markt arriveerde en dis het hoog tijd om te kijken wat de populairste Xbox One games van dit moment zijn! Kunnen de exclusives een beetje aanhaken met de grote multi-platform games?

  Call of Duty WW2 United Front Review - Hier en daar verandering

  Airdrop incoming! Als een gek rent iedereen naar de op willekeurige plaatsen gevallen kratten om explosieven te veroveren die de nieuwe War-map, genaamd Operation Supercharge, naar het volgende stadium brengt. Dit zijn de momenten waar de nieuwe DLC volop schijnt. Of de rest ook zo'n spektakel is, kan je terugvinden in de Call of Duty WW2 United Front review.

  Reageer en Win - The Crew 2 goodies, Call Of Duty WW2 DLC + Winnaar Kwartaalprijs

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je elke week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij een aantal goodies weg van The Crew 2 en vier keer Call Of Duty WW2 DLC 3: United Front. Daarnaast maken we in de nieuwe video de winnaar van de kwartaalprijs bekend!

  Top 10 best verkochte Xbox One games - houden de exclusives de eer hoog?

  Hoe doen de Xbox One exclusives het in een lijst met de best verkochte Xbox One games? Kunnen spellen als Halo en Gears of War de eer van Xbox hooghouden of staat er een multiplatform game op één? Wij zochten het uit!

  Call of Duty The War Machine Review - Nieuwe DLC!

  Het is weer zover, er is weer een nieuwe Call of Duty DLC! Maar is het het wel waard om je portemonnee te trekken, of stelt het deze keer niet zoveel voor? Geen zorgen, in onze Call of Duty The War Machine review worden al je vragen beantwoord zodat jij een verantwoorde keuze kunt maken.

  De 5 leukste Call of Duty game modes - Schieten met een lach en traan

  Gun Game en Prop Hunt zijn terug! Met deze Call of Duty game modes kun je oneindig veel plezier beleven, dus is het tijd voor ons om de geschiedenisboeken in te duiken. Want welke modi zijn, naast de standaard Team Deathmatch en Domination, nou de leukste?

  Call of Duty WW2 Multiplayer Tips - Koning van het slagveld!

  Hartstikke leuk al die Team Deathmatches en Dominations, maar misschien bak je er gewoon helemaal niks van. Daarom hebben wij een lijst samengesteld van vijf tips waarmee jij beter kan worden in het spel, en zo al je vrienden kan inpalmen! Lees hier vijf Call of Duty WW2 Multiplayer tips!

  De 5 Call of Duty settings die we willen zien - Terug in de toekomst?

  Van knisperende laarzen in de Ardennen tijdens de Tweede Wereldoorlog tot zelf besturende robots met raketwerpers. Elk jaar wachten we weer met smacht af op waar de volgende uitgave ons brengt. Nu schotelen wij de ontwikkelaar van het spel alvast wat Call of Duty settings voor, wie weet wat de toekomst brengt!

  Call of Duty WW2 Headquarters - Top vijf features!

  Of het nou van Destiny gejat is of niet, Call of Duty WW2 Headquarters voegt zeker waarde toe aan de titel. Spelers kunnen hier samenkomen met medesoldaten en allerlei dingen ondernemen. Ook kunnen spelers hier hun hardverdiende supply drops openen in het bijzijn van andere spelers. Maar wat is het tofste wat je er kan doen? Je leest het hier!

  Call of Duty WW2 DLC The Resistance Review - Net wat je zoekt

  Call of Duty WW2 is drie maanden uit en dat betekent dat het tijd is voor de eerste DLC. Meer multiplayer maps, een War-missie en uiteraard een vervolg op het duistere verhaal van Zombies. Zo is er voor ieder wat wils, maar of ieders verlangen ook vervuld wordt, lees je in onze Call of Duty WW2 DLC The Resistance Review.

  De 10 beste Call of Duty Zombies maps - Rennen voor je leven!

  De eerste Call of Duty WW2 DLC met een nieuwe zombie map is live! Tijd voor ons om alle oude Call of Duty's uit de kast te halen en de vier jaar verzamelde laag stof af te kloppen en ze in onze oude consoles te stoppen. Maar, welke zijn nou de beste Call of Duty Zombies maps?

  Call of Duty WW2 Resistance DLC uitgelicht - Nieuw voer!

  30 januari is het zover en dan kunnen we aan de slag met de Call of Duty WW2 Resistance DLC, het eerste uitbreidingspakket van de nieuwste Call of Duty. Met onze welverdiende behaalde medailles voor onze getoonde moed in de eerste maps van het spel is het tijd voor nieuw voer!

  DICE Award winnaars - Alle grote kanshebbers op een rijtje!

  In februari is het weer zover. De jaarlijkse DICE Award winnaars (niet te verwarren met studio DICE) worden weer bekendgemaakt. Welk spel mag zich Game of the Year noemen en wie winnen er binnen de andere 23 categorieën? Wij zetten de 10 grote kanshebbers op een rijtje!

  Call of Duty WW2 Zombies guide - Baan je een weg door de ondoden!

  Een nachtmerrie voor de wereld: een zombie apocalypse. Gelukkig is er weinig kans op zo'n uitbraak en kunnen we de nachtmerrie naspelen in spellen als Call of Duty. Nu wil je natuurlijk het liefst de hordes ondoden zo lang mogelijk tegen houden in de nieuwste Call of Duty, daarom is hier de Call of Duty WW2 Zombies guide!

  Top 5 beste DLC die voor 2018 staat gepland

  Wat hebben we afgelopen jaar toch mooie games mogen spelen! Er zijn enorm veel grote en kleine titels uitgekomen die we met open armen hebben ontvangen, maar er ligt nog veel moois in het verschiet. Want DLC kan een game alsnog maken of breken, of een sterke game nog beter maken. Dit is onze top 5 beste DLC voor 2018!

  Top 10 beste games van 2017 volgens Jimmy

  Hallelujah! Het is weer tijd voor eindejaarslijstjes. Benieuwd naar mijn favoriete recepten en festivals van het jaar? Dan zit je hier totaal verkeerd. Deze special staat namelijk in het teken van mijn top 10 beste games van 2017. En geef nou eerlijk toe, dat is toch veel interessanter dan gezamenlijk aftellen naar het nieuwe jaar?

  Top 10 beste first person shooters 2017 - Tekeergaan als Rambo

  We konden er weer flink op los knallen dit jaar met een hoop geweldige titels. Om ervoor te zorgen dat je niks gemist hebt, benoemen wij de beste first person shooters van 2017. Nu maar hopen dat volgend jaar ook zo’n succes gaat worden!

  De top 10 beste games van 2017 - De grootste titels op een rij

  2017 is bijna ten einde en dus is het tijd voor de lijst der lijsten. Nee, we hebben het niet over de Top 2000, maar over de top 10 beste games van 2017. Welke game pakt de eerste plek? Lees snel verder om daar achter te komen!

  Call of Duty WW2 Zombies tips - Ga eens even dood!

  Zombies in overvloed! Eén van de redenen voor veel gamers om de nieuwste Call of Duty in huis te halen: zombies are back bitches! De game mode is terug en beter dan ooit, er zijn weer allerlei toffe dingen te doen. En omdat je als beginner misschien wat moeilijker kan overleven, zijn dit de Call of Duty WW2 Zombies tips!

  Beste Call of Duty WW2 score streaks - Bombarderen maar!

  Van kill streaks zijn de makers overgestapt op score streaks, dus ook in de nieuwste uitgave van de razend populaire shooter Call of Duty WW2 zijn het behaalde aantal punten van belang. Want met deze punten kun je weer een aantal lekkere extra's scoren, van bommen tot molotov cocktails. Dit zijn de beste Call of Duty WW2 score streaks!

  Top 5 beste games voor mannen van 2017

  Het afgelopen jaar zijn er voor gamers heel wat stoere titels langsgekomen. Van racers tot horrorgames, de echte mannen met een console, handheld of PC hebben hun machogehalte goed kunnen bijtanken. Gordels om, helm op en pantser aan: hier zijn is de top vijf beste games voor mannen van 2017.

  Top 10 beste game trailers 2017 - Een lust voor het oog

  Of een game nu leuk is of niet, over één ding kunnen we het eens zijn: game trailers zijn episch. In de beste game trailers 2017 zetten we er tien in de schijnwerpers.

  Wat is de beste game van 2017? [poll]

  Het duurt niet lang meer of we mogen weer een bovengemiddeld aantal kruid de lucht inschieten om het nieuwe jaar in te luiden. Een perfect moment om eens terug te kijken op wat 2017 nou heeft opgeleverd als we het hebben over games. Dus, aan jullie de vraag: wat is de beste game van 2017?

  Beste Call of Duty WW2 wapens - Dood voor je het weet

  Call of duty is weer terug gegaan naar de roots met een setting in de Tweede Wereldoorlog. Een nieuwe setting als deze brengt ook weer 'nieuwe' wapens met zich mee. Dit is een greep uit de beste Call of Duty WW2 wapens, schieten maar!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.