Attack on Titan

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita & PC

  Genres: Actie

  Gemaakt door Tecmo Koei en uitgegeven door Tecmo Koei

  8

  Attack on Titan Artikelen

  De top 10 beste games van 2016 volgens Laura de Fluiter

  Wie zegt dat vrouwen niet kunnen gamen? Of wie zegt dat vrouwen alleen maar van casual games houden? Onzin natuurlijk! Onze Laura is een gamer in hart en nieren, zo blijkt wel uit de top 10 beste games van 2016 volgens haar!

  Attack on Titan Review - Titans afslachten!

  Het is nog even wachten tot het tweede seizoen van de anime volgend jaar uitkomt, maar gelukkig kunnen we voor nu aan de slag met de game Attack on Titan: Wings of Freedom. Of deze game tof genoeg is om het lange wachten op seizoen twee door te komen, lees je in deze Attack on Titan review.

  WIN - Attack On Titan PS4 prijsvraag

  Eind vorige maand verscheen Attack On Titan: Wings Of Freedom. Wij bij XGN mogen deze game op PS4 weggeven! Wil jij binnenkort een hele hoop Titans een kopje kleiner maken? Doe dan mee aan deze Attack On Titan PS4 prijsvraag!

  Wallpaper Pick augustus met Suicide Squad en WoW Legion

  We zitten middenin de zomervakantie en het is over het algemeen heerlijk weer buiten! Zeker met Pokémon Go ben je waarschijnlijk weinig thuis, maar een nieuwe maand betekent ook dat het tijd is een nieuwe achtergrond uit te kiezen. Neem nu een kijkje in de Wallpaper Pick augustus!

  Game releases augustus 2016 - Eindelijk No Man's Sky!

  De eerste van de maand is standaard de dag dat het maandoverzicht voor de game releases wordt uitgegeven. Ook deze maand staan er weer hele mooie titels tussen met als hoogtepunt natuurlijk No Man's Sky! Kijk snel hieronder wat je nog meer kan vinden in het game releases augustus 2016 maandoverzicht.

  Attack on Titan Nieuws

  Koei Tecmo America E3 line-up komt met Nioh en nog veel meer

  Koei Tecmo mag dan wel niet een heel bekende naam zijn op de Europese gamemarkt, maar deze ontwikkelaar zal zijn naam wel weten te vestigen. De Koei Tecmo America E3 line-up belooft namelijk een aantal sterke titels.

  Attack On Titan game, Wings of Freedom, komt naar Europa en V.S.

  Voor alle Attack on Titan fans is er goed nieuws gekomen, de Attack on Titan game, Wings of Freedom komt deze zomer naar Europa en de V.S. voor zowel console als PC.

  Attack on Titan gameplay getoond in video

  Nieuwe Attack on Titan gameplay is opgedoken. In een officiële video laat Koei Tecmo meer zien over deze game die gebaseerd is op de gelijknamige anime.

  Nieuwe Attack on Titan trailer onthuld op YouTube

  Een nieuwe Attack on Titan trailer is onthuld. Deze game is gebaseerd op de gelijknamige anime en staat op de planning voor dit jaar. Komende maand komt de game alvast uit in Japan.

  © 2005 - 2023 Alle rechten voorbehouden.